Kırılan bir kalp. yorgun bir ilişki. sadace sevgililik açısından değil aile herşey için geçerli bu. bizimde birbirimize karşı hatalarımız oldu gerek sinir haliyle gerek yapılan hatalar. Geçmişe bağlı kalmak yerine yapılan hatalardan ders çıkarıp, tüm sorunları onunla hallledip onunla olmak istiyorum. Kalbimin çok kırıldığı anlar oldu ama hiçbir zaman vazgeçmedim. bi o kadar canım yandıysa bi o kadar onunla mutlu oldum. benim onunla döktüğüm gözyaşı, bir başkasının beni mutlu etmesinden daha değerli. bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. kendisi zamana bırakmamazı söylüyüyor hak da veriyorum 1.5 aydır ayrıyız ve yaptığım hataları ne yapıp ne yapmamam gerektiğini daha iyi anlıyorum. bana ders oldu. ve onu kaybetmek istemiyorum. sizlerin değerli görüşleri benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni
baçka bir şeye gerek yok
:)
Canını yanmış birisi çok acı çeker ve bunu sana fitil fitil kusturur.. Eğer razıysan onunla acılar içinde kivranmaya devam et ama dediğim gibi ağzı yanından birisi yoğurdu üfleyerek yermiş.. Bana yapılsa aynısı evlikkte çok kötü günlerimiz olurdu..
Sevmek bu değil mi? Kötü gününde yanında olmak elinden tutmak. kendisi bana haksızlık ettiğini düşündüğü için yalnız kalmak istedi. bende bu süreçte sırtımı çevirmiyorum. ne kadar kalbim kırılsa da ne kadar canım yansada. ben sevginin ne olduğunu annemden öğrendim. farklı bir aşkın kazancı olmak, onunla kurulan hayalleri bir başkasıyla yaşamak, yerine tüm sorunları onunla halletmek istiyorum. yeterki emin olayım yeter ki. üzüntüsüde benim kahrı da benim acıları da benim. ben kendime yakıştıramıyorum sırtımı dönüp gidemiyorum
Aşk fedakarlık ister, zaman herseyin ılaç ama kelin ilacı olsa ilk kendi kafasına sürer.. O misal yani.. Bazen sevmek de yetmiyor akışına bırakmak gerekir.. Zorla benimsemek saplantılı olmak da sağlıksız bir döngüye döner. Acı çeke çeke insan yoğrulur ama bu kadar acı dolu bir aşk hikayesi ne kadar sağlıklı onu da düşünmek gerekir. Çünkü sevgi mutsuz etmeden çok fedakarlık getirmek, fedakar olmaktır. Anne sevgisi almışsın iyi hoş ama anne kuzusyula bir kadın, kız ne yapsın kii? Erkek dediğin vurdum dedik olur çaldığım düdük olmazmış.. Yani demek istediğim aşk var aşk var.. Ve her sevda birgün biter.. Düşmem dersin düşersin.. Paramparça olursun yine gün gelir hasret biter ve düşmesin bir daha
Aynı kuyuya.. Daha mantıklı olursun bu defa.. Değişirsin, toparlanirsin ve nefes alırsın.. Bazen bitti sanarsın aslında kurtulmuş olursun
Zaten bizim ilşkimiz fedakarlık üzerine kurulmuş bir ilişki. ikimizinde ailevi sorunları var. Sevgiyi annemden öğrendim neden. babam yaklaşık 8 yıldır kanser hastası ve hiçbir zaman pes etmedi geri durmadı yoruldu ama vazgeçmedi. zorla benimsemiyorum ki saplantılı da değilim. kimseye anlatamıyorum kendiimi. bizim onunla olan ilşkimiz bir sevgiliden daha fazlası birer dost ve çok iyi bir arkadaş. ve onu sahiplnedim onu olduğu gibi kabul etmedim. Her insan mutlu olmak ister sağlıklı bir ilişki ister. o benim için çok özel biri ailem bile yanımda durmuyorken o onca sıkıntın içersinde. o bataklığın içersinde. kendimle ilgili bir gelecek bile düşünmüyorken. yanımda oldu. böyle birini sevdi güvendi. ve ben onunla daha iyi oldum. belkide ben bu yüzden bu kadar fedakarım. emin olduğum tek şey var ona olan hislerim.
Geçmiş olsun bilmiyordum.. Madem ki seni seviyor, sende ona bağlasın neden olmasın ki.. Ben farklı baktım olaylarla tek taraflı mücadele sandım.. Mutluluklar
şu an kendisi zaman istiyor. 1.5 aydır ayrıyız ve bu süreçte ara ara konuşuyoruz. Ya bu konumda olmak çok zor. Kafam çok karışık
Ben de saplantılı birini beklemiştim ama çocuk çok tehlikeli ydi sanal üzerinden, baktım olacak gibi değil, nişanlandımm ve şu an bin kat daha da mutluyum.. Zaman istemesi normal
Özelden yazabilirmiyim yaşayan insanın halinden yaşayan anlıyor
Mahcubiyet
Yani ne yapmam gerekiyor
Mahcup olup özür dile. Hediye al. Konuşmaya çalış. İlgilen sürekli
Zaman tanımalısın.
Onu kaybetmekten korkuyorum. 23 yaşıma geldim ilk bir insana karşı bu kadar tutulduğumu hatırlamıyorum. ara ara konuşuyoruz nasılsın napıyorsun nasıl geçti haftan gibisinden. kendisinin bana karşı hislerinden emin değil bu yüzden yalnız kalmak istedi
Kaybedebilirsin de, bir süre rahat bırakmalısın o halde.
Ne kadar zaman ne kadar rahat bırakmam gerekir?
Öncelikle saplantılıymış gibi davranmaktan vazgeçmelisin, ki bu başlı başına bir problem. Barışmama ihtimalini de artık düşünmeye başlamalısın ve bir parça kaderci olmalısın. İlla barışalım doğru bir yaklaşım değil.
Saplantılı değlim. kendisi de kader diyor aradan 5 yıl da geçse 40 yıl da dünyanın bir ucunda da olsan bende aynı şekilde birbirimizi buluruz. ben korkak dövüşen birisi değilim mücadeleci bir insanım. kader gayrete aşıktır. çaba sarfetmeden ne elde edliebilir ki bu hayattan