Kişilik & Karakter Uzun olan hangi şeyi seviyor sunuz? ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/JMXF_kpdtB0?si=XEY3HVzx7Fzw3rA5Ben uzun havayı çok severim, ah ulan ne söylüyor be.. Uzun olan hangi şeyi seviyor sunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. yok sevmem 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kendimi uzun uzun dinlediğim ve vakit ayırdığım zamanları. 2 8 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Kendini nasıl dinliyorsun Biscolatagirl 1 yıl İçsel yolculuğa çıkarak. ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ben gidiyorum bişey diyormusun Biscolatagirl 1 yıl Yolculuk seni mutlu edecekse bir şey diyemem☺️ ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl İçsel yolculuk nasılmış ben bi gideyim geleyim 👻 Biscolatagirl 1 yıl Güzel iyi hissettirir.😂😂Meditasyonlar veya düşüncelerini kağıda aktarmakta içsel yolculuk biçimleri:)) ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Sana güveniyorum teşekkür ederim..😅Görüşmek üzere..🍫 Biscolatagirl 1 yıl Görüşmek üzere☺️✨
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Uzun süreli mutluluk En sevdiğim şarkıların uzun versiyonları Uzunca sohbet etmek 2 2 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Mutluluğun ömür boyu olsun.. Yorumla befoderler 1 yıl Amin cümlemizin Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Afedersiniz bende resimdeki gibi çok uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Doğrudur olabilir efendim.. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Artık evet 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Her şeyi değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkekleri 3 6 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Kaç cm olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem denemedim Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Denersin bir gün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem sksjksd Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Deneyince öğrenirsin dndnd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam dkdbd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yok sevmem
Kendimi uzun uzun dinlediğim ve vakit ayırdığım zamanları.
Kendini nasıl dinliyorsun
İçsel yolculuğa çıkarak.
Ben gidiyorum bişey diyormusun
Yolculuk seni mutlu edecekse bir şey diyemem☺️
İçsel yolculuk nasılmış ben bi gideyim geleyim 👻
Güzel iyi hissettirir.😂😂
Meditasyonlar veya düşüncelerini kağıda aktarmakta içsel yolculuk biçimleri:))
Sana güveniyorum teşekkür ederim..😅
Görüşmek üzere..🍫
Görüşmek üzere☺️✨
Uzun süreli mutluluk
En sevdiğim şarkıların uzun versiyonları
Uzunca sohbet etmek
Mutluluğun ömür boyu olsun..
Amin cümlemizin
Afedersiniz bende resimdeki gibi çok uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum
Doğrudur olabilir efendim..
Geceleri
Sohbet tatil