Abazalar yazmasın asabım bozuk parçalarım!
Abi, abla, kardeş gibi okuyun bu yazımı. Çocukluktan beri hep büyük oldum, hiç çocuk olamadım ben ama en çok canımı acıtan milletin annesi, babası elinden tutuyor, destek oluyor bizimkiler azıcık yapacağı desteği burnumdan getiriyor, başıma kakıyor. Ulan bıktım ben ilkokulda bile ailemin cebini düşündüğüm için gösteride kıyafet aldırmadım millet süslü püslü kanatlarla çıkarken ben kartondan kendime kanat yapıp çıktım öğretmenden azarıda işittim tabiki öğretmenden yana bile şansım yoktu Allahın belası dünyada. Milletin annesinin, babasının yaptığını ben anne babama yapıyorum onlar benden daha çocuk hep tedirgin geziyorum okulda zorbalandım zorbalara ses bile çıkaramadım, derdimi kimseye anlatamadım annem babam hasta etim ne budum ne diye hep sustum hiç arkamda böyle dağ gibi birilerini hissetmedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi ayakların üzerinde dur ve kendi açhayayını kur
Arkadaşlarımı kıskanıyorum ama aileleri arkasında duruyor falan bizimkiler neyi severim, doğum tarihim ne, kaçıncı sınıfa gidiyorum, ben neyim, kimim bilmiyorlar sadece adımı falan biliyorlar birde kızları falanım işte o kadar.
1 kere doğum günüm kutlanmadı benim biliyor musun popkekin üstüne mum konup bile kutlanmadı. Arada abimgilin doğum gününde, kuzenlerimin doğum gününde çaktırmadan mumu üfledim o kadar.
Kaç kardeşsiniz anne ile babanın ilişkisi iyimi maddi durumunuz iyimi
3 kardeşiz birisi şehir dışında doktor. Maddi durumları bir pasta alamayacak kadar kötü değil işte önemsiz olunca olmuyor.
Tek kızmısın
İlişkileri hep kötüydü ki şimdi yaşlandılar anladılar birbirlerini sadece kendileri çeker durağanlaştılar ama çocukken falan hep kavga kaostu yeni düzeldiler ama şimdide çocuk gibiler ya hiçbirşeyden haberleri yok bakıyorum arkadaşlarımın ailelerine çok ilgililer bizimkiler 0 ya 0
Tek kızım, en küçüğüm.
Allahalla aslında tek kız olunca değerli olur ilginç yani okuyormusun ne okuyorsun
Yks'ye hazırlanıyorum. Ya ben zaten istenmeyen çocuğum annem aldırmak istemiş ne hikmetse doğru düzgün fatiha bilmeyen babam yok aldırma günah diyince vazgeçmişler annem, hoplamış, zıplamış düşmemişim.
:( üzücü gerçekten bence yapman gereken iyi çalışıp kendi ayakların üzerinde durup sonrada onları yokluğunla cezalandırmak olur abilerine söylemenmi bu duruma onlar ne diyorlar
Çocukken lakabım musibetti zaten abim koymuştu. Çünkü öncesinde mercedesler, kürekler, villalarda yaşıyorlarmışmışta ben doğunca batmışlar sanki tüm malı mülkü ben yedim
Öbürü okudu gitti kendi ailesini kurdu bizden çok çok uzakta yılda bir gelir, gezer vs gider. Anne babam zaten sürekli hastalanıyor onlarla ilgileniyoruz arada öyle yanii bir şey demiyorlar
Tek çıkış yolun ayakların üzerinde durmak
Offf arkadaşlarımı deli gibi kıskanıyorum ama yaaa geçen kızın birisini babası Yağmur yağıyor diye arabayla aldı ben 10 saat yağmurun dinmesini bekledim.
İsyan etme inşallah birgün senin çocukların olur ve sen senşn ailenin sana yaptığını yapmazsın
Neyse sorumu şikayet eder misin çok kendimi anlattım okumak istemiyorum yok olsun gitsin bu soru. Ayrıca dertleştiğin için sağol
Dua et
dur daha yasin kac
İşte onada kızıyorum daha gencim hayatımda güzel giden hiçbir şey yok Allahın belası dünyada.
Geçmiş olsun dinlen