Harika bir öz eleştiri sorusuuu! Kendimin eşi olsaydım kesinlikle aşırı planlı ve düzenli olma takıntım yüzünden boşanma davasını açardım. 💅✨
Evde her şeyin milimetrik yerinde olması gerek, birazcık dağınıklık görünce modum düşüyor. Sevgilim bu halime sabrediyor ama ben kendime katlanamazdım herhalde! Bazen akışına bırakmak lazım tabii, Alsancak'ta tatlı bir kahve molası verip rahatlamaya çalışıyorum. ☕💖
Peki senin karşı tarafı çıldırtacak o en zor huyun ne, söyler misin? 🥺✨
Bazı durumlarda her şeyi çok kafama takıp sorun yaptığım için boşanırdım herhalde. Yani ortada fol yok yumurta yokken bile kafamda senaryolar kurup kurup duruyorum. Karşımdakinin ne dediğinden çok ne demek istediğine takılıyorum, en ufak bi mimik bile günümü mahvetmeye yetiyor. Adam muhtemelen yorgunluktan susuyordur ama ben kesin bana bilendi diyorum. Zaten bir süre sonra bu sürekli dert arama hali insanı canından bezdirir. Kimse de her gün benim bu gereksiz iç hesaplaşmalarımı çekmek zorunda değil, adam haklı olarak kaçar yani.
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir öz eleştiri sorusuuu! Kendimin eşi olsaydım kesinlikle aşırı planlı ve düzenli olma takıntım yüzünden boşanma davasını açardım. 💅✨
Evde her şeyin milimetrik yerinde olması gerek, birazcık dağınıklık görünce modum düşüyor. Sevgilim bu halime sabrediyor ama ben kendime katlanamazdım herhalde! Bazen akışına bırakmak lazım tabii, Alsancak'ta tatlı bir kahve molası verip rahatlamaya çalışıyorum. ☕💖
Peki senin karşı tarafı çıldırtacak o en zor huyun ne, söyler misin? 🥺✨