Kişilik & Karakter Gel vatandaş gel sorun ve sıkıntılarınıza çözüm buluyoruz, bi günlük ücretsiz seans🤭bu fırsat kaçmaz 🤭yazın sorunlarınız nedir? Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor @Lila_rüzgar12 Halkla ilişkiler uzmanı@Jakabo01 PsikologYaşam Koçunuz Ben, birlikte çözeceğiz herşeyi Gel vatandaş gel sorun ve sıkıntılarınıza çözüm buluyoruz, bi günlük ücretsiz seans🤭bu fırsat kaçmaz 🤭yazın sorunlarınız nedir? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Hocam burama ve şurama dokununca acıyor ne yapayım? 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Benim alkol sorunum var. Nasıl yardımcı olursunuz? 0 0 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Şu tarz bir seans olacak değil mi 😔😔 https://imgyukle.com/i/C5a6tj 3 8 Yorumla Rozes52 1 yıl Ayyyy üzülme öyle de yaparız 🤭🤭🤭 Yorumla Jakabo01 1 yıl Dert sikinti ne ise çözüyoruz. Borç varsa patron rozes çek veriyoruz Yorumla dasMaedchenisthier 1 yıl Bende feci bir ağırlık ve nazar var sevgili hocalarım. Ne önerirsiniz? Yorumla Jakabo01 1 yıl Nazar olayi icin üzerlik tütsüsü yakcez evde. Ağırlık icin hocalarimiz rozes ve lila hanimlara döneceğiz. 🙃🙃 Yorumla dasMaedchenisthier 1 yıl Sağ olun sayın psikoloğum, tütsü önerinize uyacağım 🤓 Yorumla Jakabo01 1 yıl Haa agirlik olayini ben çözemiyormuyum tabiki çözeriz ama hocalarimiz varken etik degil@Rozes52 @ Yorumla Jakabo01 1 yıl Nedemek efendim görevimiz Yorumla dasMaedchenisthier 1 yıl Ağırlık derken o da bir nevi nazar anlamında hocam, halsizlik çökmesi, basiret bağlanması gibi, o manada 😒 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Tam bir pazar sorusu, hangi pazar oluyor orası 😄 3 4 Yorumla Rozes52 1 yıl Halk pazarı 🤪🤪 Yorumla Jakabo01 1 yıl Kocavezir bit pazarı😁😁 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ölüm pazarı 😂😂 Yorumla Kaipuu 1 yıl @Lila_rüzgar12 en mantıklısı senden geldi ne, zebaniler ne yanda 😂 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Rozesi kıramadik ve ücretsiz dert ve sorunları çözüyoruz. 2 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Neyyyyyy 🤔🤔🤔 Yorumla Jakabo01 1 yıl Ahahaha 😁 😁 😁 koptum yaaa Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Basiretim kapalı bunu nasıl açarız? Gelin bana bir yol gösterin 😂 2 12 Yorumla Jakabo01 1 yıl Basireti açiyoruz size muhtemelen papaz büyüsü yapılmış haftada 2 kere klise etrafinda bir tur atarsan açılır Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Seni üflüyeyim sorun kalmaz üfffffff üfledim artık derdin yok 🤣🤣🤣 Yorumla Jakabo01 1 yıl Üflediler söndüm parcasida günde 2 kez dinlenecek 🙃🙃 Yorumla Semih6934 1 yıl @Jakabo01 Tövbe estağfurullah reis ben Müslümanım 🤣 Yorumla Semih6934 1 yıl @Lila_rüzgar12 Tutar mı dersin hocaam 😂😂 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Tutar tutar 🤣 Yorumla Semih6934 1 yıl Hadi bakalım güveniyorum hocam 😂😂 Yorumla Jakabo01 1 yıl Semih girmicen iceri etrafta tur atacan😆😆 Yorumla Semih6934 1 yıl Dinden çıkmayayım sonra 🤣🤣 Yorumla Jakabo01 1 yıl Yok yok hepimiz müslümanız sorun yok 😁😁😁 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Yok lo bir şey olmaz olursa da ben yokum 🤣🤣🤣 Yorumla Semih6934 1 yıl Doğru hocam peki 😂😂😂 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Düzensiz bir çocuğum var bende de düzen fazlaca var, ne yapmalıyım eyy kurtarıcılar? 1 21 Yorumla Jakabo01 1 yıl Kolay var ensenin köküne bir şaplak yeter gibi. Olmadi dozu arttiriyoruz iki üç gibiGeçmiş olsun Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kendi halinde takıl 🤣 Yorumla Esrihbaenl 1 yıl @Jakabo01 tamamdır, teşekkür ederim. 😂😂 Yorumla Esrihbaenl 1 yıl @Lila_rüzgar12 peki bana ne gibi katkısı olacak hojammm Yorumla Jakabo01 1 yıl Reca ederim baktik geçmedi 1 ay sinra az gereklileri de atarız 😆😆 Yorumla Jakabo01 1 yıl Bu yorum yanlis oldu 😁😁😁 Yorumla Esrihbaenl 1 yıl @Jakabo01 ücret alacak mısınız 😊 Yorumla Jakabo01 1 yıl Hayır bugün halk günü almıyoruz. Gelirken bimden bir leporta alsaydiniz içerdik😁😁😁 Yorumla Esrihbaenl 1 yıl @Jakabo01 bir sonraki seansta almazsanız redbull alarım 😂 Yorumla Jakabo01 1 yıl Redbul bizi bozmasın biz le porta le cola ya alışmışız. Ikisinden biri olsa yeterli😁😁😁 Yorumla Esrihbaenl 1 yıl @Jakabo01 peki anlaştık, sonra benden seans parası almayın 😂😂(iç sesim ;ucuza kapattık🤌) Yorumla Jakabo01 1 yıl tamam madem öyle 3 seans bir ücret olur 😆😆😆 Yorumla Esrihbaenl 1 yıl @Jakabo01 anamm 😂😂inşallah 3 seans sonra görüşebilirz 😆 Yorumla Jakabo01 1 yıl Siz simdiden haftaya kadar dert birikimi yapin haftayada bedava ya dertler hazir olsun😁😁😁 Yorumla Esrihbaenl 1 yıl @Jakabo01 hadi inşallah hojamm 🤣 Yorumla Jakabo01 1 yıl Bu arada @Rozes52 hocam kaçtı gitti bedava diye. Uyuyor galiba kendisi çok cadıdır. Aman duymasın aramizda kalsın Yorumla Esrihbaenl 1 yıl @Jakabo01 😂 dayanamadı sanırım Yorumla Rozes52 1 yıl @Esrihbaenl ben sanatçı insanım o kadar yoğunum ki anlatamam 🤭🤭🤭 Yorumla Esrihbaenl 1 yıl @Rozes52 on parmağında yirmi marifet olması senin suçun değil 😉 Yorumla Rozes52 1 yıl @Esrihbaenl işte bu yüzden yayyyy kızı diyorum🤭🤭🤭 Yorumla Esrihbaenl 1 yıl 😊😊 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güneş batıdan doğsun doğudan batsın istiyorum 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Putin, Mustafa Topaloğlu, Jesse Pinkman ve ben bir odada 24 saat geçirmek istiyorum mümkün mü 0 0 Yorumla
m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. İnsan acısı nasıl geçer? 1 5 Yorumla Jakabo01 1 yıl Insan acısı derken acı 🌶 mi yoksa iç acısımı? Yorumla m Bravehrart 1 yıl İç acısı.. Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Geçmez kuzum Yorumla Jakabo01 1 yıl Hayatindaki gereksiz insanları çöpe at bir ay sonra birsey kalmaz Yorumla m Bravehrart 1 yıl Bize açılan en büyük yara insan acısı.. Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende bir şey olayım paspascı var mı 🤣 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var bir sorunum...🙂 0 3 Yorumla Rozes52 1 yıl Buyurun efendim Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Nescafem bitmiş filtre kahve içtim ama kesmedi bana biri jakobs gold alsın. snshsn Yorumla Rozes52 1 yıl @Jakabo01 sende o iş 🤭🤭 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Geldim 1 14 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Derdin nedir bey 😂👀 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl @Lila_rüzgar12 insanlara güvenmiyorum 😂 öcü gibiler. Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ben de güvenmiyorum 😂 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl @Lila_rüzgar12 sorunlarımı anlattıktan sonra, takma boş ver geçer, al bi cuvara yak diyen devlet hastanesi psikiyatristi gibisin 😄 Yorumla Jakabo01 1 yıl Insanlara güvenmiyorsaniz hayvanlara güvenin bazı insanlardan çok daha iyiler Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl @Jakabo01 şarkı söyleyen kaktüsüm var şu an o sayılır mı? Yorumla Jakabo01 1 yıl Olur ne tarz söylüyor peki Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl @Jakabo01 ben ne söylersem aynısını söylüyor papağan gibi Yorumla Jakabo01 1 yıl Onunla otur konus bence günü benim söylediklerimle gecistirme de. Kendine çeki düzen versin. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl @Jakabo01 söyledim.Bana diyor ki günü benim söylediklerimle geçiştirme Yorumla Jakabo01 1 yıl Altındaki topragi çek al 3 gün sonra senin dedigini tekrarlayamaz Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl @Jakabo01 pilini çıkardım sustu şu an Yorumla Jakabo01 1 yıl Aloe vera ekin hic degilse ise yarıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hocam burama ve şurama dokununca acıyor ne yapayım?
Benim alkol sorunum var. Nasıl yardımcı olursunuz?
Şu tarz bir seans olacak değil mi 😔😔
https://imgyukle.com/i/C5a6tj
Ayyyy üzülme öyle de yaparız 🤭🤭🤭
Dert sikinti ne ise çözüyoruz. Borç varsa patron rozes çek veriyoruz
Bende feci bir ağırlık ve nazar var sevgili hocalarım. Ne önerirsiniz?
Nazar olayi icin üzerlik tütsüsü yakcez evde. Ağırlık icin hocalarimiz rozes ve lila hanimlara döneceğiz. 🙃🙃
Sağ olun sayın psikoloğum, tütsü önerinize uyacağım 🤓
Haa agirlik olayini ben çözemiyormuyum tabiki çözeriz ama hocalarimiz varken etik degil
@Rozes52 @
Nedemek efendim görevimiz
Ağırlık derken o da bir nevi nazar anlamında hocam, halsizlik çökmesi, basiret bağlanması gibi, o manada 😒
Tam bir pazar sorusu, hangi pazar oluyor orası 😄
Halk pazarı 🤪🤪
Kocavezir bit pazarı😁😁
Ölüm pazarı 😂😂
@Lila_rüzgar12 en mantıklısı senden geldi ne, zebaniler ne yanda 😂
Rozesi kıramadik ve ücretsiz dert ve sorunları çözüyoruz.
Neyyyyyy 🤔🤔🤔
Ahahaha 😁 😁 😁 koptum yaaa
Basiretim kapalı bunu nasıl açarız? Gelin bana bir yol gösterin 😂
Basireti açiyoruz size muhtemelen papaz büyüsü yapılmış haftada 2 kere klise etrafinda bir tur atarsan açılır
Seni üflüyeyim sorun kalmaz üfffffff üfledim artık derdin yok 🤣🤣🤣
Üflediler söndüm parcasida günde 2 kez dinlenecek 🙃🙃
@Jakabo01 Tövbe estağfurullah reis ben Müslümanım 🤣
@Lila_rüzgar12 Tutar mı dersin hocaam 😂😂
Tutar tutar 🤣
Hadi bakalım güveniyorum hocam 😂😂
Semih girmicen iceri etrafta tur atacan😆😆
Dinden çıkmayayım sonra 🤣🤣
Yok yok hepimiz müslümanız sorun yok 😁😁😁
Yok lo bir şey olmaz olursa da ben yokum 🤣🤣🤣
Doğru hocam peki 😂😂😂
Düzensiz bir çocuğum var bende de düzen fazlaca var, ne yapmalıyım eyy kurtarıcılar?
Kolay var ensenin köküne bir şaplak yeter gibi. Olmadi dozu arttiriyoruz iki üç gibi
Geçmiş olsun
Kendi halinde takıl 🤣
@Jakabo01 tamamdır, teşekkür ederim. 😂😂
@Lila_rüzgar12 peki bana ne gibi katkısı olacak hojammm
Reca ederim baktik geçmedi 1 ay sinra az gereklileri de atarız 😆😆
Bu yorum yanlis oldu 😁😁😁
@Jakabo01 ücret alacak mısınız 😊
Hayır bugün halk günü almıyoruz. Gelirken bimden bir leporta alsaydiniz içerdik😁😁😁
@Jakabo01 bir sonraki seansta almazsanız redbull alarım 😂
Redbul bizi bozmasın biz le porta le cola ya alışmışız. Ikisinden biri olsa yeterli😁😁😁
@Jakabo01 peki anlaştık, sonra benden seans parası almayın 😂😂(iç sesim ;ucuza kapattık🤌)
tamam madem öyle 3 seans bir ücret olur 😆😆😆
@Jakabo01 anamm 😂😂inşallah 3 seans sonra görüşebilirz 😆
Siz simdiden haftaya kadar dert birikimi yapin haftayada bedava ya dertler hazir olsun😁😁😁
@Jakabo01 hadi inşallah hojamm 🤣
Bu arada @Rozes52 hocam kaçtı gitti bedava diye. Uyuyor galiba kendisi çok cadıdır. Aman duymasın aramizda kalsın
@Jakabo01 😂 dayanamadı sanırım
@Esrihbaenl ben sanatçı insanım o kadar yoğunum ki anlatamam 🤭🤭🤭
@Rozes52 on parmağında yirmi marifet olması senin suçun değil 😉
@Esrihbaenl işte bu yüzden yayyyy kızı diyorum🤭🤭🤭
😊😊
Güneş batıdan doğsun doğudan batsın istiyorum
Putin, Mustafa Topaloğlu, Jesse Pinkman ve ben bir odada 24 saat geçirmek istiyorum mümkün mü
İnsan acısı nasıl geçer?
Insan acısı derken acı 🌶 mi yoksa iç acısımı?
İç acısı..
Geçmez kuzum
Hayatindaki gereksiz insanları çöpe at bir ay sonra birsey kalmaz
Bize açılan en büyük yara insan acısı..
Bende bir şey olayım paspascı var mı 🤣
Geldim kuzum
Var bir sorunum...🙂
Buyurun efendim
Nescafem bitmiş filtre kahve içtim ama kesmedi bana biri jakobs gold alsın. snshsn
@Jakabo01 sende o iş 🤭🤭
Geldim
Derdin nedir bey 😂👀
@Lila_rüzgar12 insanlara güvenmiyorum 😂 öcü gibiler.
Ben de güvenmiyorum 😂
@Lila_rüzgar12 sorunlarımı anlattıktan sonra, takma boş ver geçer, al bi cuvara yak diyen devlet hastanesi psikiyatristi gibisin 😄
Insanlara güvenmiyorsaniz hayvanlara güvenin bazı insanlardan çok daha iyiler
🤣🤣🤣🤣
@Jakabo01 şarkı söyleyen kaktüsüm var şu an o sayılır mı?
Olur ne tarz söylüyor peki
@Jakabo01 ben ne söylersem aynısını söylüyor papağan gibi
Onunla otur konus bence günü benim söylediklerimle gecistirme de. Kendine çeki düzen versin.
@Jakabo01 söyledim.
Bana diyor ki günü benim söylediklerimle geçiştirme
Altındaki topragi çek al 3 gün sonra senin dedigini tekrarlayamaz
@Jakabo01 pilini çıkardım sustu şu an
Aloe vera ekin hic degilse ise yarıyor
inmiyor ne yapmamız lazım alşdkaslş