Kişilik & Karakter Önceliğiniz hangisiiii? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Seks🙃 Aşk😇 Para☺️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Önceliğiniz hangisiiii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Sağlık önceliğim. sonra da aşk 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Beni sevsin yeter ben çalışır parayı kazanırım 1 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabiki açlık var ama duygusal olarak da açım hepsini beraber yaşayacağım bişey olsa yok demem 0 0 Yorumla
Meltemzlfkr23 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Para varsa hepsi olur zaten 😂 2 3 Yorumla Ozizzers 1 yıl Paran varsa bende varım 🤣 Yorumla Meltemzlfkr23 1 yıl @Ozizzers mantıklı düşünmemişler soruyu 🤣 Yorumla Ozizzers 1 yıl Aslında erkek için geçerli o. Kadınsan hepsi var jsjsjs Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. 1. Şık erkeklerin gerçek seçeneği... 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Para ve seks tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sağlık önceliğim. sonra da aşk
Beni sevsin yeter ben çalışır parayı kazanırım
Tabiki açlık var ama duygusal olarak da açım hepsini beraber yaşayacağım bişey olsa yok demem
Para varsa hepsi olur zaten 😂
Paran varsa bende varım 🤣
@Ozizzers mantıklı düşünmemişler soruyu 🤣
Aslında erkek için geçerli o. Kadınsan hepsi var jsjsjs
1. Şık erkeklerin gerçek seçeneği...
Aşk 🥰
Aşkkkkk:))
Aşk.
D-Huzur
Para ve seks tabiki
Aşk gelip geçici
Sağlık rnöenmlisi