Hepimizin hayatında bir an gelir ki, ne kadar zaman geçerse geçsin hatırladıkça güleriz. Belki bir yanlış anlama, beklenmedik bir olay, ya da başımıza gelen komik bir tesadüftür bu.
Komik anılar, hayatımıza neşe katan küçük sürprizlerdir. Senin en komik anın neydi?
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Hayatımda hiç komik anım olmadı pek.. eskiden 2013 yıllarında kuzenlerle çok takılırdık. kafa dengi arkadaşlarımdı onlarla varsa vardır ama aklıma gelmedi. birde elimde küçük köpeğim ile diğer köpeklerden kaçmıştık o anım var.
Bir mağazada çalışırken sürekli müşteri olarak gelen dede vardı. Ama sapık olduğunu belli ediyordu. Kasiyer kızları çok oyalıyor ve bir sebeple dokunuyordu. Kız rahatsız oluyor ama yaşlı diye ve toplum içinde sesini çıkaramıyordu. Yine geldiği gün ben kızı gönderdim kasaya geçtim. Sonrasında gelişen diyaloglar; ben: 100 lira efendim Dede: kulaaağm duymuyor giziim. Ekranı gösteriyorum Dede: gozümde gormuyo gizim diye yaklaşıp elimi falan tutmaya çalıştı Ben: kulağın duymuyor gözün görmüyor s.. git ozaman. Kırarım kemiğini. Bayan müşteri: aaa terbiyesizz. Sende yaslanicaksin. Senin maaşını biz ödüyoruz edepsiz. Gel amcacim yardım edeyim. Diyerek yardım ederken amca buna bir değdirdi😄 kadın irkildi. Poşetlerken amca kadının arkasına geçti bir kez daha degdirdi kadin " kurtar beni" dercesine yüzüme bakıyor Bende gülüyorum. Verdim fişi eline güle güle yavrum dedim. Kadının bakışları çok komikti. Hakketti ama.
Bizdede var bi tane adam nam yaptı. Ailesi saygın hatrı sayılır insanlar hatta gazetede ilanda hatrı sayılır ailenin dedeleri diye gazeteye bile çıkmıştı 🤣🤣🤣
Öğleden sonraki sınava gittim. Kağıtta sabah yazıyordu. Üzgün üzgün eve dönerken aslında sınavın öğleden sonra olduğunu gördüm. Lakin sınav başlayalı bir saat olmuş, vakit geçmişti. Ertesi günün sınav belgesine bakıyormuşum meğer.🤦🏻♀️
Topuklu ayakkabı imtihanı var öyle, ilk kez bayağı yüksek topuklu giymişiz Türkiye’nin pek güzel sokaklarında :D kaldırım yüksekliği yanlış hesaplamışım takıldım düştüm. Maskara olduk.
Asansörü bekliyorum kapı açıldı genç küçük kız kardeşimizin elini mikrofon yapıp yabancı bir şarkı söyleyip başını deli gibi sallaması beni görünce kaldığı hali hiç unutmuyorum
Ehliyet sınavında park sonrası hoca çıkalım dedi ben de kemeri çıkardım kapıyı açacaktım ki nereye diye sordu dedim inip nasıl park ettiğime bakmayacak mıyız Güldü çok utanmiştim heyecanlanıp çıkarken istop edip kalmıştım 😅🤣🤣🤣