İlkokul son sınıfta ishal olmuştum son ders öğretmen dediki çocuklar müfettiş gelecek sakın tuvalet için izin istemeyin öğretmen bunu deyince stresten iyce sıkıştım müfettiş geldi soru sordukça ığıl ığıl bırakıyorum allahtan kimse farketmemişti :)
Arkadaşlar ile basket maçı yapmak için gittiğimiz sahanın yanında kış vakti eski bir çöp varilinin içinde ateş yakmıştık ısınmak için polis tinerci diye merkeze aldı bizi
Üstümüzü aradılar sonra arkadaşın üzerinden o zamanlar dr. alban diye yabancı müzik grubu vardı albümün adı no haşhaş no eroin di cebinde getirmiş onuda salak polis sordu bu ne lan haşhaş eroin falan nesiniz lan siz diye bir vurdu buna daha fazla dövmesin diye sarah hastası taklidi yapıp bayılınca ayıltmak için burnuna soğan dayadı memurlardan biri😄😄
valla benim küçükken sevdiğim kız kalküllüydü :D ondan sonra bende hep bir kahkül takıntısı başladı :D bide bu kızın çiçeğe alerjisi varmış bende gizlice kapısınna çiçek koymuştum ondan sonra kız bir hafta okula gelemedi hastalıktan :Dfbsmbfskf
En İyi Cevaplar