Bir insanı tanımadan yargılar mısınız?

Şimdi burada hemsireyim polisim ögretmenim gibi meslekte olanların, Diploma ve aktif personel kartlarını istesek ne olur? Vallahi ben şak diye yatırırım Masaya, seminer egitimleri de dahil ✌️
Güncellemeler
1 yıl
Bu site de ne kadar iki yüzlü var ya 😂 burada gelip yalaka olcam diye salyalari paçasından akıyor, sonra arkadan konuşuyor, dostça görünüyor güya, hadi oradannn, gerçi reelde aynı, burayı ciddiye aldığım dan değilde, sanalda bari düzgün insan rolü yapın sjsjs onuda yapamıyorsunuz, kendinizi yargılayın kendinizle yüzleşin, hatasız kul olmaz ama neden düzeltmek için cabalamayip daha b. kun içine batıyorsunuz, burada bana gelip sen söyle böylesin diyen kişilerin samimiyet ine inanmıyorum🤗
Güncellemeler
1 yıl
Herkes meslek sahibi olacak değil, Ama mesleği olana da saygı olmayan a da saygi İnsanları aşagalamaya gerek yok. İnsan olun bence iyi bir insan , beyaz yakalı olup karakteri 5 para etmez insanlar da biliyorum tanıyorum aynı kurumda görüyorum, ben bir özel eğitimciyim doğuştan kör olan, eli ayağı tutmayan, bir annenin 3 evladininda ağır engelli olduğunu görüyorum, 12 yaşında zihin engelli ogrencimin evlilik evciligii ile kandırıp teyzenin kocasının bakireligini aldığını biliyorum empati biraz.