Bir avuç goz yaşında aradığım sey nedir?

20.04.2024 saat:12:10, ben burada bu şarkıyı umutsuzca dinlenirken ne yazık ki yine seni düşünüyorum. Muhtemelen bu yorumu hiçbir zaman görmeyeceksin, hatta bu şarkıya uğramayacaksın bile. Çünkü sen dert nedir bilmezsin, üzülecek, pişmanlık duyacak bir ruhun yok senin. Canın göğsünde sıkışıp da göz yaşını akıttığında, . Neredeyse bir yıl geçmiş seni son görüşümün üzerinden. Bana yabancı sesini en son aylar önce duymuşum. Bu şarkıları içimde bir burukluk ve ağzımda acı bir tatla dinliyorum, sen bunu bilmiyorsun ve hiç bilmeyeceksin. Sen, senin gibilerle, tıpkı benim gibi sınanacaksın. Senin de gardını indirdiğin o insan sana ihaneti tattıracak. Çünkü Tanrı adildir, hayat bu ya, sen de yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin. Ve olur da bir gün kararın değişir ve eski limanına yanaşmak istersen, eski beni bende artık bulamayacaksın. Kırdığın kadar kırılacak, ağlattığın kadar ağlayacak, yaşattığın kadar yaşayacaksın. Umutsuzluk senin de uykularını kaçıracak, uykuyu uyanıklığa değişeceksin. Zaman seni de yıpratacak, fırtınada bir dal gibi eğilecek ve bir gül gibi solacaksın. her şey bende kalsın...
Güncellemeler
1 yıl
Sunu bu tarihte YouTube de yazmis atmıştım. unuturum sandim olmadi... unutamıyor insan her yerde onu arıyorsun. Diyorlar unutulur diye.. o hikayeyi anlatan masal kahramanina soruyorum. nasil bir kalp taşındım be oğlum be kızım.. olum bile unutturamaz ama sen yaşarsın gerisi sadece akil verir
Güncellemeler
1 yıl
Bir avuç goz yaşında aradığım sey nedir?