bazıları kendileriyle hiç anlaşamazlar iç çatışma yaşarlar, ve bazıları kendini çok sever.. sen hangisisin?

bazıları kendileriyle hiç anlaşamazlar iç çatışma yaşarlar, ve bazıları kendini çok sever.. sen hangisisin?

Kendimi çok seviyorum ya. İç sesimi de seviyorum. Asla başkası olmak istemezdim, bu konuma çok zor geldim. Kırıldım ama bükülmedim, hep iyi biri olmaya çalıştım ve kimseyi kasti olarak kırmadım. İyi biriyim diyemem ama kadın olmayı, hayvanları ve iç sesimle sohbeti seviyorum
Dost. Çünkü bu hayatta kendine dost olmazsa insan hepten içinde de yalnızlaşır. Çünkü değerli ve iyi insan sayısı az oluyor. Değersiz çok daha fazla. En azından herkes kendine rehber olabilmeli.
Teşekkürlerr🌷
Merhaba, iç halimle dostum genelde yani düşmanlık beslemem. Kendimle barışık biriyimdir yani umarım hep böyle de kalabilirim ruh sağlığım açısından önemli.
Kendi aramızda anlaşıyoruz. Bazen kavga ettiğimiz oluyor. şu an küsüz mesela. Bana dondurma alırsa barışacagım.
Kendine şarkı yaz barış
tamam sen yaz şarkıya ceviririz sıkıntı yok düşün
Pardon ben yanlış anladım. Okuma yazmam da kalmamış 😃
Teşekkürler 🙏
Cevap
20Cevap
Dostum. Nadir durumda kendimle çatışma yaşarım.
👻🧭🤔🦊🚀💡
Merhaba,
İçimde kötü popülerlik sonrası toplumsal travma ile uyanan ruhumun derinlerinden gelen özel bir kişilik var. Bu kişilik eski beni silerek sıfırdan oluşturdu🚀
Ben kendimi herzaman severdim. Tek fark içsel çatışmalarla dolu lanetin içerisinde kendimi bulmam. Kendimi aşırı severek bu toplum ve ruh savaşım içerisinde ayakta kalabiliyorum🚀
Dostum çünkü benim tek gerçek arkadaşım kendim. Kişinin kendini kendisinden başka kimse gerçekten de anlayamaz.
Düşmanım daha çok şanssızlık yüzünden ama bakalım hayırlısı şimdi ek tercihi de yaptım beklentiliyim inşAllah kazanarım üniversiteyi
Bilemedim şimdi hangisi sağ çıkacak bende izliyorum 😄
Ben kendimi çok seviyorum eksiklerimle de seviyorum barışığım genel olarak.
Ben kimseye dost olmak istemiyorum. Düşmanca da davranmam. İletişim kurmam o kadar.
Değiniyor yaa bazen seviyorum bazen kusuz 🤣🤣
Dost oldğm zamanlar da var düşman oldğm zamanlar da
çok iyi anlaşırım kendimle
çatışmaya ya da kargaşaya neden olmaz
kendimi de severim ama narsistlik derecesinden baya baya uzakta
ben oldukça mütevazi bir insanımdır
Her halimle dostum
Kendimle dostum tabii
Vesvese vermese iyidir iç sesim aslında.
Kendimle barışık bir insanım 😌
Çok severim kendisini.
E da beni 😀
Soğuk savaş halindeyiz.
Bazen dost bazen düşman
Kendimle olan bağdan memnunum
İçimi severim
düşman gibi davranıyoruz birbirimize
Ben kendime hepten düşmanım
Ya ben benim mk AKJÇND AFASDFDSA
Çok iyi dostum. Başka dostum yok
Barıştık dost olduk 🙏😌
Dostum ya dkdh
Yani anlaşıyoruz çok şükür
Düşmanım ben kendimle
Çok fazla eleştiriyor beni sinir ediyor.
En büyük dostum
Kendimin dostu kendimin düşmanı
Bazen dost bazen düşman.
En yakın arkadaşım
Dostum genelde..
Dostum
Tanışmıyoruz🤷♀️
Kankam benim 😂
dostuz
Düşman sjsjsjs
Düşman
Dost