Kişilik & Karakter Kaosa karışsanız yanınızda hangi arkadaşınız olsun isterdiniz? zevâhirr_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Merhabalar✨️Buradan bi arkadaşınızsa etiket yapıverinn🙋♀️ Güncellemeler1 yıl Süper soru🌺 Kaosa karışsanız yanınızda hangi arkadaşınız olsun isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Sosyetic_SheqiiL tabi ki de 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Daha çok kaosa gireriz ama yine de @qassanovaa 😂 2 2 Yorumla zevâhirr_ 1 yıl Vayy iddialısınız sevdim😂 Yorumla Qassanovaa 1 yıl Beni tanıyorsun😂😈 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. en yakin arkadaslarim deniz ve neslihan olsun herkesi parcalariz 1 2 Yorumla zevâhirr_ 1 yıl Parçalamanız için söylemedim sakin🤣 Yorumla yarenimsii 1 yıl cok kaos lazim bize 😂 Yorumla
Dariusiiu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Arkadaşım değil yanımda her durumda sadece eşim olsun isterdim sadce onun varlığını yokluğunu arıyor gözlerim 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Takip listemdeki arkadaşlarım olsun 😄 1 2 Yorumla zevâhirr_ 1 yıl Ben de arabulucu olayım bari ahsjsh Yorumla Suvenir 1 yıl Güzel olur shdhdh Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl @batuhanpg parsuku kaos var gel 😀😀😀 2 3 Yorumla batuhanpg 1 yıl Buralarda adım geçmiş sorun nedir nerede kaos 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl biz nerdeysek orada 😀 Yorumla batuhanpg 1 yıl Burası karışır vaziyet alın 😀 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arkadaş grubum olsun direkt ortalık 56 olsun 1 0 Yorumla
mAlperen Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Ekip KS kullanıyormu bilmiyorum 1 0 Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. tanımıyorum kimseyi sen ol bare :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sadece kocam jdjjf 1 1 Yorumla zevâhirr_ 1 yıl Kocamda kocam mi diyorsun ahsjxns Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Tek yeterim 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. emre gelsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sosyetic_SheqiiL tabi ki de
Daha çok kaosa gireriz ama yine de @qassanovaa 😂
Vayy iddialısınız sevdim😂
Beni tanıyorsun😂😈
en yakin arkadaslarim deniz ve neslihan olsun herkesi parcalariz
Parçalamanız için söylemedim sakin🤣
cok kaos lazim bize 😂
Arkadaşım değil yanımda her durumda sadece eşim olsun isterdim sadce onun varlığını yokluğunu arıyor gözlerim
Takip listemdeki arkadaşlarım olsun 😄
Ben de arabulucu olayım bari ahsjsh
Güzel olur shdhdh
@batuhanpg parsuku kaos var gel 😀😀😀
Buralarda adım geçmiş sorun nedir nerede kaos 😀
biz nerdeysek orada 😀
Burası karışır vaziyet alın 😀
Arkadaş grubum olsun direkt ortalık 56 olsun
Ekip KS kullanıyormu bilmiyorum
tanımıyorum kimseyi sen ol bare :D
Sadece kocam jdjjf
Kocamda kocam mi diyorsun ahsjxns