Kişilik & Karakter Uyku sorunu yaşıyor musunuz? hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Stres ve düşünceler uykuyu çok etkiler mi? İşim gereği geceleri uyumuyorum uyku düzeni diye bir şey kalmadı siz uyku problemi yaşıyor musunuz? Uyku sorunu yaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet yaşıyorum 0 0 Yorumla
Sisten_gelen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bende sosyallik hobim olmamasına rağmen bir grupla yasıyorum o yüzden genelde oluyor 0 0 Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı. Bende yalnızlık fobim olmasına rağmen tek yaşıyorum o yüzden arada oluyor. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yaşıyorum dana gibi uyuyorum hala uykum var 😔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet yaşıyorum
Bende sosyallik hobim olmamasına rağmen bir grupla yasıyorum o yüzden genelde oluyor
Bende yalnızlık fobim olmasına rağmen tek yaşıyorum o yüzden arada oluyor.
Kardesim daha genceciksin ne stresin dusuncen var uyu uykunu al
Gece yatmam gündüz kalkmam.. 😕
Yaşıyorum dana gibi uyuyorum hala uykum var 😔
yasiyoreeem
Bazen