Kişilik & Karakter Siz kızlar/erkekler hep böyle misiniz? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru🥰🥰 Siz kızlar/erkekler hep böyle misiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Erkekler hakkında söyledikleri doğru😀 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet🤣 Yorumla
gelikseyti Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Slz kizlar erkekler hep bylesenlz blz nlye slzln gibi olmayalim 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl İzlemedim ama kesin öyleyizdir. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sanırım böyleler 😂😂 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu saatte ses açamam 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Şimdi ac Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Açtım dinledim ve kapattım Yorumla Yaban00 1 yıl Eee sonuç Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Güzel şarkı Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Genellille... 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Dillere destan olmusuz Yorumla Rakine 1 yıl Kıskananlar çatlasın. Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Nasıl 1 7 Yorumla Yaban00 1 yıl Detayı ac Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Azerice Yorumla Yaban00 1 yıl Sözlerini anlamadın mi Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Yokk😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Hiç birinimi Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Heee birbirini suçluyorlar Yorumla Yaban00 1 yıl Hihim Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasılmişiz 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Sarkidaki Yorumla canli34 1 yıl Hmmm Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Öyle gibi 1 0 Yorumla
MeliSa35q Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Böyleyiz 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂 Yorumla MeliSa35q 1 yıl Nickin çok değişik Yorumla Yaban00 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkekler hakkında söyledikleri doğru😀
Evet🤣
Slz kizlar erkekler hep bylesenlz blz nlye slzln gibi olmayalim
İzlemedim ama kesin öyleyizdir.
Sanırım böyleler 😂😂
Böyleyiz hsksk
Bu saatte ses açamam
Şimdi ac
Açtım dinledim ve kapattım