Üzgünüm ama Allah’ım hiç kimseye yardım ettiği yok edeceği de yok ettiği de görülmemiştir.
Şimdi Gazne de ölen çocuklar sizce Allah’a içten dua etmiyorlar mı bizi kurtar diye ediyorlar da buna Allah mı duymuyor kendinize gelin bilim ile Geleceğinizi kurgulayın
Eğer işi yaratıcı üzerinden konuşacak olursak evet yaratıcı insan oğlunun her zaman yanında olmuştur peki neyle oku demiştir bilimi geliştirilimi geliştir teknolojiyi geliştir oku demiştir sen okumazsan sen bilime inanmazsan bilime hedef kabul etmezsen tanrı onun sözünü tutmadığı için yanında olmayacaktır
Allah iyiye de kötüye de dilediği zaman dilediğini ihsan eder. Ancak nimetlerin de kabahatlerin de hesabını sorar. Ukrayna'da ölen de onun kulu Gazze de ölen de Doğu Türkistan da ölen de
Biz dunya gozuyle bakiyoruz , evet bomba atiliyor. O sira cocuklar yetiskinler vefaat ediyo , sonra Azrail Aleyhuselam ruhlarini aliyo ( berza alemine ) cennet bahcelerine goturuyo. Yani dusun , o an oluyor , ve cennete giriyor. Ve bunu sen gorebiliyosun o an ornek veriyorum. . Tek bu dunya yok , ahirette var. Allahin rahmetini sorgulamak , yani enazindan benim haddim degil.. turkcem yetersiz oldugu icin , bukadar anlatabildim
Yani şimdi şöyle anlatim madem. Benim bi tanıdığım vardı. Onu siz tanımıyosunuz. 🤪 O kişi bir zamanlar çok samimi ve olması yüksek dualar ediyordu. Zamanla olacak gibiydi ama sabır gerekiyordu. Sonra bu kişi sabrını kaybetti, samimiyet hakikatten uzaklaştı. Duaları sıradanlaştı, ellerini bir görev olarak yukarı açtı. Büyü bozuldu, kadın uyudu.
İşte Allah bizi o kadar çok seviyor ki, biz bir gül istediğimizde bize bir gül bahçesi veriyor. Biz gülü düşündüğümüzde dikenlerini değil, gerçekten gülü veriyor. Eğer Rabbim beni bu kadar seviyorsa, ben kimden korkacağım, kim için üzüleceğim? Hepsi boş. Allah bize yeter. ❤❤
Sonuna bak Mûsâ aleyhisselâm da, İsrailoğulları ile birlikte denize girdi. Kızıldeniz'in Süveyş kısmına gelince, denizdeki yollar kapanıp, Firavun'un askerleri boğulmaya başladı, Firavun da aynı âkıbete uğrarken, hemen secdeye kapanıp, iman ettim dediyse de, boğularak askerleri ile beraber öldü
Dilek ile ibadeti birleştiren ilk defa seni görüyorum. Hristiyan Musevi binlerce din var. Allah herkesin Allah'ı. Onlarda dua ediyor dilek diliyor. Allah sadece Müslüman , hatta namaz kılıp oruç tutanların dileğini kabul ediyor öyle mi?
İşte komik olanda o, ona bu hakları veren insana bide sevmiyorum diyip küfür ediyo halbuki haklarından hala yararlaniyo kız başını ort ört şeriat istiyon dinini düzgün yasasana alım mi sana türban NSOANSLSNSKSK