Yaşasın sonbahar diyerek sizlere en sevdiğiniz sonbahar aktivitesini sormaya geldim.

Yaşasın sonbahar diyerek sizlere en sevdiğiniz sonbahar aktivitesini sormaya geldim.

Yaaa bayılırım ormana gidip kurumuş yaprak toplamaya.. Toplar getirir yıkar bir şeyler yaparım. Balkonda manqalda ateş yakar başında battaniyeye sarılıp kahve içerim. En sevdiyim yağmurlu bulutlu kapalı bir günde yatağımdan çıkmadan televizyonda sevdiyim çizgi dizileri izlerim. Gün boyu miskinlik yaparım. Çok seviyorum sonbaharı ben.
Benim en sevdiğim sonbahar aktiviteleri pencereden dışarı yağmurun yağışını izlerken, sıcak bir kahve eşliğinde kitap okumak gibisi yoktur. Ayrıca serin havada ormanda veya parkta yürüyüş yapmak, hem bedeni dinlendirir hem de zihni açar.
Cevap
40Cevap
tabi ki de şarkı dinlemek var
İşte, deniz çıkmış olcak hayaımızdan. onun dışında, her zaman ki gittiğimiz yerlere dewam. bi boğazda yemek, biraz müze gezisi vb koycam aralara işte
Sonbahar bizlere o doğanın müthiş cazibesini sunmaya başladığında kurumuş ve sararmış yaprakların arasında gezinerek aheste aheste yürüyüş yapmaya bayılıyorum.
burada oturup kahve içip Türk Sanat Müziği dinlemek isterdim
Hiç doğru düzgün gezmeyi çıkamadım tatil bile yapmadım Sonhaharda tatil yapmak istiyorum yıllık izine çıkacağım.
Ağaçtan dökülen güzel yapraklari alıp yaprak defterimin arasina koymak. Değişik değişik yaprak tiplerini toplamak hoşuma gidiyor.
Merhaba,
Aşkımın elinden tutup, el ele görseldeki gibi yerlerde yürümek, bisiklet sürmek, semaver çay yapıp içmek, kamp! 😅
Kurumuş yaprakların üstüne sıçrayıp hepsinin çıtırtısını duymak. En sevdiğim şeylerden.
Aksesuar yapımında kullanmak için Kuru bitkiler toplarım. Sonbaharın sanat eseri renklerini taşırlar.
Ne aktivitesi ağ Türkiye'de eylul ekim ful yaz ztn diğeri de kuru soğuk. Ayrıca okuldan carttan curttan fırsat mi buluoz
genelde sonbahar mevsimin çoğu yerlerde mantar çıkar. mantar toplamaya gitmek eğlenceli oluyor
Yürüyüş ve piknik çok güzel oluyor. Geçen senelerde eşimle çok sabah kahvaltısına pikniğe gider yürürdük.
Okullar açıldıktan yaklaşık bir kaç hafta sonra sakin bir tatil yapmak.
Herkes işine gücüne dönünce tatil daha da bir keyifli oluyor.
Kuru yaprakların arasında yürüyüp çıkan hışırtıyı dinlemek
Kurumuş yapraklar arasında doğa yürüyüşüne çıkmak 🍂🍁
hava da bunaltmadığından uzun uzun yürüyüşleri çok severim
Hafif serin havada yürümek gibisi yok. Yanında bir de dostun oldum mu offf. Tadından yenmez..
Yağmur çamur, sonbaharın aktivitesi ne olur ki? Hiking olabilir hava serinken yürünür
Yürüyüş yapmayı çok seviyorum sonra da bir kahve molası şöyle denizin kenarında mis🥰
Ağaçların bol olduğu güzel bir yerde slow bir şarkı dinleyerek yürümek
Dışarda yağmur yağarken hunharca romantizmin derinliklerinde kaybolmak net.
Yağmurda yürümek
Lodos rüzgarı
Kapkara bulutlar
Gezmek fotoğraf çekmek anın tadını doya doya çıkarmak
Kitap okumak yağmur yağarken izlemek yağmurda ıslanmak en sevdiğim
Melankolik bunalımlar eşliğinde dökülen yapraklar arasında yürümek tabii kiii😊
Dışarıda dolaşıp müzik dinlemek hatta ve hatta müzik eşliğinde parkta oturmakta oturup çay içmek 🤩
Kağanını giyip dışarıda mal mal dolaşmak zevk veriyor
Neden kendini mal gibi görüp küçümsüyorsun?
Ağzına sağlık guzumm 😉
Duraklarda yazın güneşten dolayı duramadigim yerlere gidiyorum, fantezi yapıyorum 😂
Maalesef hiç sonbahar aktivitem yok her mevsim evdeyim sonbaharı da diğer mevsimleri de hiç yaşayamıyorum hissedemiyorum
Böyle bir yolda yürümek 🥲 kulağımda kulaklık veya yanımda en sevdiğim. Hiç konusmadan yürüyeceğiz
Sonbahar kombini yapmak ve sonbahar ojesi sürmek djjdjdjd
Yürüyüş yapmak, hava hem sıcak değil hem de çok soğuk değil, tam uzun uzun yürüyüşler yapılacak havalar
Çimlerin üzerine düşmüş turuncu yapraklar eşliğinde, yürüyüş yolunda sessiz ve huzurlu şekilde yürüyüş yapmak..
Sararmış yaprakların arasında doğayla baş başa olmayı ve kamp yapmayı tercih ediyorum, dışarıdaki esintili ve yağmurlu havada sicak çikolatamı içerken battaniye altında film ve dizi keyfi✨️
Şarkılar, yağmurda yürümek, kahve içmek..
Kulağımda kulaklıkla yağmur altında yürümek en sevdiğim 😊
Depresyona girmek ve uzun yürüyüşler yapmak
Yağmur kokusu ile kahvemi pencere önünde yudumlamak ve hafifte nostaljik bir müzik..🍁😍
Yerlere dökülmüş kuru yaprakların üzerine basarak yürümek
Yağmur altında ıslanmak
@Noluyoruzayol sütlaç en güzel sonbaharda yenir 🤭
Yağmurda gezerek müzik dinlemek
Yerlerde birikmiş yapraklara tekme atmak🙈🤦🏻♀️
Polarımı giyip yatağımda uyumak
Yağmurlu havada kamelyada çay içip vakit geçirmek
Parkta yürüyüş yapmak
Yürüyüş yapmak olabilir
Yağan yağmurun sesi ve karanlık havanın görüntüsü altında kitap ve kahve keyfi yapmak...
Kurumuş yapraklardan koleksiyon yapmak🥹
Gilmore girls izlemek
Yere dökülen yaprakları tekmelemek
Sonbahara özel bir aktivitem yok.
Değişmeyen tek aktivitem eve gelip yatıp uyumak 😁
Eve kapanıp yaza kadar çıkmamak
Serin serin uyumak 😂
Doğum günümü kutlamak
Yüzmek akdenizde denizin en güzel olduğu zamanlar
Müziği açıp evde zıplamak 😂
Rüzgarın ve yağmurun sesini dinlemek
Doğa sporları ve kamp