Kendime olan Özgüvenimi onurumu gururumu nasıl geri kazanacağım dünkü gibi olay yanıt gelebilir mi?

32 yaşındayım nalet olsun yanlışlıkla hesabı açarken 18 yapmışım 32. Son üç yılda kendime olan onurumu, saygimi, gururumu yanlış kişiyi sevdiğim için kaybettim. Biri bir gece benim uykum kaçmıştı Instagram'da boş boş dolanırken beni ekledi. Ama nasıl yakışıklı nasıl yakışıklı anlatamam. O kadar çok sevdim ki o kadar çok sevdim. 🤦 Herşeyimi verdim aklınıza gelebilecek herşeyi. 😔 Para verdim, kendimi verdim, hediyeler aldım, hediylerde öyle ucuz hediyeler değil. Başta seviyor sandım ama nasıl beni büyülemişti. O yüzden o kadar zarar verdi o kadar üzdü o kadar kullandı ki hala kaldiramadim ruh gibiyim hep ondan bahsediyorum. Ben şimdi nasıl kendimi toplayıp başka birini sevebilirim ki benimle kim evlenir. Öyle herkesi de beğenmiyorum. Beni dövdü en çok bu ağırdı. Daha da ağırını diyeyim. Zorla babasından aldığım parayı ben sana geri verdim oldu ve ağırı da senin ki sevgi değil saplantı. Ben seni sevmedim ki kendi kendine kurdun yazdın sanki o beni hiç kullanmamiş gibi. 😢😢
Kendime olan Özgüvenimi onurumu gururumu nasıl geri kazanacağım dünkü gibi olay yanıt gelebilir mi?