Kişilik & Karakter Günaydın!! Başlamak için pazartesiyi beklediğiniz şeyler var mı? Spor? Diyet? Yeni bir iş? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Küllerimizden doğduğumuz bir hafta olsun🙏🏻 hadi bismillah Günaydın!! Başlamak için pazartesiyi beklediğiniz şeyler var mı? Spor? Diyet? Yeni bir iş? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Fındık toplamak bugün saat 15.00 itibari ile 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Başak yapmaya yardıma gelirim🥳 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl burada ilk defa başak yapmasını bilen birine denk geliyorum aman Allahım hemen buyrun 😬 Yorumla Soran 1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=MW9nNW5zODNzZjFmNQ== Yorumla Soran 1 yıl Kombinizi görmek isteriz😂😂 2024 finduk kreasyonu Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Haha açılmadı ama muhtemelen izlemişimdir denk geliyorum öyle şeylere 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Fındıkla ilgili tüm terimlere hakimim sorma neden😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Fındık işi sıkıntı ya gart dallar özellikle 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Günaydın. ben beklemem direk yaparım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kral 👑
perlamare Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sanala fazla kayan hayatımın çizgisini reele döndürmek 😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hadi inşallah Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. İşlerimi halledip tatile gitmem gerekiyor 🤭 Günaydın ✌️ 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İyi tatiller şimdiden🥳 Yorumla Tersy 1 yıl Teşekkür ederim 😎✌️ Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Aslından dünden detoks yapmaya niyetlenmiştim ama biraz önce biskrem yedim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bence hala devam edebilirsin. Bi biskrem yüzünden koca günü yakmayalım Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Hemen yeşil çayla bi dukan birası yapayım Yorumla Soran 1 yıl Aa dukan birası ben de yapim limon varsa tabi. Afiyet olsun 🤤 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Sana da olsun teşekkürlerr 😌 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Günaydın, biraz kilo vermek istiyordum. Diyete mi başlasam acaba bugün 🙂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Pazartesi trenine bin sen de😂 Yorumla Brooqoli 1 yıl Pazartesi trenine binmeye üşeniyorum haftaya mı ertelesem 😀 Yorumla Soran 1 yıl 12 ye kadar düşün bak tren kalkacak Yorumla Brooqoli 1 yıl Tren kalktı yetişemedim Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Sorma traş olucam, barber telefonları açmıyor, dükkan hala kapalı. 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Yaratıcı sövgülerim desem ashjsah 1 6 Yorumla Soran 1 yıl 🤭🤭 bunun için pazartesiyi beklemeye değmez yahu her günümüz öyle😂 Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Pazartesi ayrı bi aksilik veriyor öyle demeee😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet ben de huysuz aksi ve nalet olurum😂 Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Geçmiş olsun günümüz o zaman 🌝😁 Yorumla Soran 1 yıl Olsun efenim olsun☺️🙏🏻 Yorumla Gercegimsanri 1 yıl 💐🤗 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Sadece uyandım. Bakalım nasıl olacak 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 0 noktasından +♾️ a kadar yolumuz açık olsun🙏🏻 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Para arıyorum 😃 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bulursan haber ver Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Günaydın , para para 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah cınım yaa🥳 Yorumla emre00 1 yıl Bilmukabele cano Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. bunu kaçırdım nasipse diğerine 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz daha gün bitmedi Yorumla Alemdaralii 1 yıl ama sabah erken yapmam gerekiyordu Yorumla Soran 1 yıl Yapmışsın gibi farz edelim yarın sabah kesin yapalım Yorumla Alemdaralii 1 yıl a utanırım Yorumla Soran 1 yıl Kafana göre takıl Yorumla Alemdaralii 1 yıl piki madem sen bilirsin Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. günaydınlar iyi haftalar maaş olur 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Günaydın iyileşim planım yok henüz 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Şu an yok ama birinden başlamam gerekiyor 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Yok sıradan bir şekilde ilerleyeceğim 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. 3 gün tatil iyi geldi şimdi çalışma zamanı 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Diyet 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Dukan çayı ikram edebilirim Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. diyet olcak inşallah 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hadi inşallah Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. sen gayet fitsin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Beklemiyorum ben 1 1 Yorumla Soran 1 yıl En güzeli Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. İş güç var 🥲 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Günaydınn 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 570 cevap paylaştı. Gunaymadiii 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Fındık toplamak bugün saat 15.00 itibari ile
Başak yapmaya yardıma gelirim🥳
burada ilk defa başak yapmasını bilen birine denk geliyorum aman Allahım hemen buyrun 😬
www.instagram.com/.../?igsh=MW9nNW5zODNzZjFmNQ==
Kombinizi görmek isteriz😂😂 2024 finduk kreasyonu
Haha açılmadı ama muhtemelen izlemişimdir denk geliyorum öyle şeylere 😂😂
Fındıkla ilgili tüm terimlere hakimim sorma neden😂
Fındık işi sıkıntı ya gart dallar özellikle 😂
Günaydın. ben beklemem direk yaparım
Kral 👑
Sanala fazla kayan hayatımın çizgisini reele döndürmek 😂
Hadi inşallah
İşlerimi halledip tatile gitmem gerekiyor 🤭 Günaydın ✌️
İyi tatiller şimdiden🥳
Teşekkür ederim 😎✌️
Aslından dünden detoks yapmaya niyetlenmiştim ama biraz önce biskrem yedim
Bence hala devam edebilirsin. Bi biskrem yüzünden koca günü yakmayalım
Hemen yeşil çayla bi dukan birası yapayım
Aa dukan birası ben de yapim limon varsa tabi. Afiyet olsun 🤤
Sana da olsun teşekkürlerr 😌
Günaydın, biraz kilo vermek istiyordum. Diyete mi başlasam acaba bugün 🙂
Pazartesi trenine bin sen de😂
Pazartesi trenine binmeye üşeniyorum haftaya mı ertelesem 😀
12 ye kadar düşün bak tren kalkacak
Tren kalktı yetişemedim
Sorma traş olucam, barber telefonları açmıyor, dükkan hala kapalı.
Yaratıcı sövgülerim desem ashjsah
🤭🤭 bunun için pazartesiyi beklemeye değmez yahu her günümüz öyle😂
Pazartesi ayrı bi aksilik veriyor öyle demeee😂
Evet ben de huysuz aksi ve nalet olurum😂
Geçmiş olsun günümüz o zaman 🌝😁
Olsun efenim olsun☺️🙏🏻
💐🤗
Sadece uyandım. Bakalım nasıl olacak
0 noktasından +♾️ a kadar yolumuz açık olsun🙏🏻
Para arıyorum 😃
Bulursan haber ver
Günaydın , para para