Kişilik & Karakter Çocuğu olmayan biriyle evlenir düşünür müsünüz? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Evet neden olmasın insan çocuk için mi evleniyor Güncellemeler1 yıl Evlilik * Çocuğu olmayan biriyle evlenir düşünür müsünüz? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. aşıksam evet düşünürüm tabi ki de 0 0 Yorumla
Oburix34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Evlenilir neden evlenilmesin sadece resmi olarak ilişki yaşamış bekar biriyle evlensen sanki bakire mi olacak 0 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sağlık problemi olup eğer çocuğumuz olmuyorsa Tüp bebek oda olmazsa Evlat ediniriz Yani benim için bunlar mikron problemler aşılır... 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Evet düşünürüm. Bende çocuk yapmayı düşünmüyorum zaten. 0 0 Yorumla
DedeSalih Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. belki benimde olmayacak bilemeyiz o yuzden neden olmasin 0 0 Yorumla
Romantic21 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl onu düşünemedim ama çocukta evliliğin meyvesidir 🙃 0 4 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Her çocuğu plan musmutlumu oluyor? Yorumla Romantic21 1 yıl Öyle oluyor yani isteyenler bekleyenler için 😉 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ama eksik kalsın Yorumla Romantic21 1 yıl Senin olmuyacakmı çocuğun yani sorun ne üstüne Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Seviyosam tabiki düşünürüm 0 0 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Evet zaten ben evlatlık almayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çocuk, şart veya olmazsa olmaz değil ki? 0 0 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı. Yok evlenmem bn çocuk isterim 0 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Ben çocuk istemiyorum 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Olursa iyi olur tabi ama olmuyorsa problem etmem 0 0 Yorumla
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Düşünürüm evlat edinmek istiyorum zaten 0 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Neden olmasın şahsen ben evlenirim. 0 0 Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Kişiyle hayat paylaşmak önemlidir 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Olabilir. Çok isteniyorsa evlatlık alınır. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aşık olduysam yine de evlenirim. 0 0 Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. çocuk önemli ama seversem neden olmasın 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Çocuk meraklısı değilim açıkcası 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet evlenirim, düşünürüm. 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenmem. 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Vah vah Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Düşünürüm 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
saygıherseydir Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Ben istemem 0 3 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ya senin çocuğun olmuyorsa? Yorumla saygıherseydir 1 yıl Benim olur sorun yok Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl He he Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
aşıksam evet düşünürüm tabi ki de
Evlenilir neden evlenilmesin sadece resmi olarak ilişki yaşamış bekar biriyle evlensen sanki bakire mi olacak
Sağlık problemi olup eğer çocuğumuz olmuyorsa Tüp bebek oda olmazsa Evlat ediniriz Yani benim için bunlar mikron problemler aşılır...
Evet düşünürüm. Bende çocuk yapmayı düşünmüyorum zaten.
belki benimde olmayacak bilemeyiz o yuzden neden olmasin
yani evlenirim hatta çok daha iyi olur istediğim gibi yaparız🤭
Seviyorsam sorun etmem
onu düşünemedim ama çocukta evliliğin meyvesidir 🙃
Her çocuğu plan musmutlumu oluyor?
Öyle oluyor yani isteyenler bekleyenler için 😉
Ama eksik kalsın
Senin olmuyacakmı çocuğun yani sorun ne üstüne
Seviyosam tabiki düşünürüm
Evet zaten ben evlatlık almayı düşünüyorum
Çocuk, şart veya olmazsa olmaz değil ki?
Yok evlenmem bn çocuk isterim
Ben çocuk istemiyorum
Olursa iyi olur tabi ama olmuyorsa problem etmem
Düşünürüm evlat edinmek istiyorum zaten
Neden olmasın şahsen ben evlenirim.
Kişiyle hayat paylaşmak önemlidir
Olabilir. Çok isteniyorsa evlatlık alınır.
Aşık olduysam yine de evlenirim.
çocuk önemli ama seversem neden olmasın
Olabilir neden olmasın
Çocuk meraklısı değilim açıkcası
Evet evlenirim, düşünürüm.
Kim evlenmek düğün mü var
Evlenmem.
Vah vah
Düşünürüm
evlenmem
Evlenmem
Düşünürüm