Kişilik & Karakter Hem bir şeyler yapasım var hem de hiçbir şey yapasım yok. Size de oluyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor içimdeki ses🤭 Evet oluyor Hayır hiç olmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hem bir şeyler yapasım var hem de hiçbir şey yapasım yok. Size de oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Ben her zaman söylerim tokum ama yerim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. https://x.com/erdemozden/status/1078975146843615232 1 5 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 boşluğuma geldi sesli güldüm Yorumla Alemdaralii 1 yıl 🤣 o anlarda hissettiğim 🤣 Yorumla Alemdaralii 1 yıl Günaydın mesajı atanlara ne dediğimi biliyordun değil mi Yorumla Soran 1 yıl Neydi Yorumla Alemdaralii 1 yıl Diğer soruna attığım karikatür Kuş dili Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşim varHangisini öne alacağımı bilmiyorum O yüzden yapmıyorum 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Tam mevsim geçişi, gava 10 derece düştü bir anda burada. Bu zamanlarda oluyor bende. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Evet. şu an olduğu gibi. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kalp kalbe karşı😜 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. şu an var 😃👌 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bu ara öyleyim 1 0 Yorumla
Kulturlucahil35 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Arada sırada oluyor olduğu fazla olmasada 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arada sırada oluyor öyle ya 🙃 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu aralar ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben her zaman söylerim tokum ama yerim
Evet oluyor
https://x.com/erdemozden/status/1078975146843615232
😂😂 boşluğuma geldi sesli güldüm
🤣 o anlarda hissettiğim 🤣
Günaydın mesajı atanlara ne dediğimi biliyordun değil mi
Neydi
Diğer soruna attığım karikatür
Kuş dili
İşim var
Hangisini öne alacağımı bilmiyorum
O yüzden yapmıyorum
Tam mevsim geçişi, gava 10 derece düştü bir anda burada. Bu zamanlarda oluyor bende.
Olmaz olur mu ya. Benim genetiğim böyle.
Evet. şu an olduğu gibi.
Kalp kalbe karşı😜
Evet çok oluyor
Evet oluyor olmayan yoktur
şu an var 😃👌
Bu ara öyleyim
Arada sırada oluyor olduğu fazla olmasada
Arada sırada oluyor öyle ya 🙃
Evet oluyor arada ama sonra geçiyor
Evet şu an olduğu gibi :D
Bence tam olarak o bu mevsim
Bu aralar ben