Emektar Tommy Hilfiger saatim ⌚️
Kendisini 2016 da aldım ve o günden bugüne kadar çıkarmadım. Bugün de yeni kordon ve pil taktırdım ve içini yaptırdım. Yeni gibi oldu 🥳 Kendisi benim bebeğimdir 😘

Emektar Tommy Hilfiger saatim ⌚️
Kendisini 2016 da aldım ve o günden bugüne kadar çıkarmadım. Bugün de yeni kordon ve pil taktırdım ve içini yaptırdım. Yeni gibi oldu 🥳 Kendisi benim bebeğimdir 😘

Bana ait olan çoğu eşyamla bağ kuruyorum ben orta okula giderken alınan şortum duruyor hala soldu rengi aşındı her bir yanı ama kıyıp atamıyorum giyiyorum arada 😅
Cevap
5Cevap
Evet var 3 yil falan ocne trendyolda olalook diye bir yerden 30-40 tlye siyah ustunde bisiklet nakisi olan bir tişört aldım günlük sonra fakrettimki artık satilmiyo 2 yıldır giymiyorum sakliyorum eskimesin diye bide 5 yıldır giydigim bir nike basketbol ayalkabim vardi annem zorla attirdi eskidi diye 😢
Evet var. Basketbol topu tutan peluş ayıcığım. Amerika’dan hatıra.
Babamın aldığı hediyeler var iki tane saatim var çalışmıyor ama saklarım hala
Evet var telefonum. Bursumla aldım benim için çok değerli
Kitaplarım var
Düşünüyorum da yok 🥹
Düşünmeseydin var der miydin peki
Derdim hatta şimdi aklıma geldi ysstığım var skskd
Evet ya var maalesef aşko
Söyleseydin ya aşkoo
Bir tane kupam var aşko üniversiteye ilk başladığımda almıştım gerek ktü gerek gazi gerek lisansüstü yıllarımdan beri benimle zor ve stresli öğrencilik yıllarıma eşlik etti annem bunu ver de içine bulaşık süngeri koyayım diyince kırıldım kajzjskskksks 💔💔💔
Var. Eşyalarımı kolay kolay kimseyle paylaşmam.
Evet altınlarım dermişim 🤣🤣
Kitaplarım olabilir
Çakmaklarım , saatlerim başka bir şey yok.
Bilgisayarım ve saatlerim var
Kolyem var.
Lamam var dhsgs
Ben insanlarla bile duygusal bağı zor kuruyorum
Telefonum 💅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?