Kişilik & Karakter Günlük yaptığınız alışkanlıklar nedir? AtaslıErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor günlük yaptığınız alışkanlıklar nedir? Güncellemeler1 yıl @Falanfişman8182828 Olayı çözdüm arayabilirsin Günlük yaptığınız alışkanlıklar nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Sigara içmek var 0 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hergün duş almak alışkanlık oldu 0 3 Yorumla AtaslıErkek 1 yıl peki yeter artık dedin mi bi yerde Yorumla sedefffinci 1 yıl Hayır tabiki hiç sıkılmadan günde 2 kere duş alırım temizliğe niye yeter diyim ki Yorumla AtaslıErkek 1 yıl bende iki kez almadım ama günde bir tane alıyorum Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ev işi 0 11 Yorumla AtaslıErkek 1 yıl ne güzel yorucu değil mi Yorumla MonswerAselll 1 yıl tabi ki yorucu isteyerek yapmyorum zaten Yorumla AtaslıErkek 1 yıl annen zorla mı yaptırıyor Yorumla MonswerAselll 1 yıl evt sddssdsd Yorumla AtaslıErkek 1 yıl kaç yaşındasın Yorumla MonswerAselll 1 yıl 20 Yorumla AtaslıErkek 1 yıl 😄 terletmiyor mu çokça Yorumla AtaslıErkek 1 yıl @Falanfişman8182828 olayı çözdüm arayabilirsin şimdi Yorumla AtaslıErkek 1 yıl @Falanfişman8182828 Benim ben numara mı veren kişi ara beni Yorumla MonswerAselll 1 yıl ne diyon Yorumla AtaslıErkek 1 yıl mdmdmmd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sigara içmek var
Hergün duş almak alışkanlık oldu
peki yeter artık dedin mi bi yerde
Hayır tabiki hiç sıkılmadan günde 2 kere duş alırım temizliğe niye yeter diyim ki
bende iki kez almadım ama günde bir tane alıyorum
Ev işi
ne güzel yorucu değil mi
tabi ki yorucu isteyerek yapmyorum zaten
annen zorla mı yaptırıyor
evt sddssdsd
kaç yaşındasın
20
😄 terletmiyor mu çokça
@Falanfişman8182828 olayı çözdüm arayabilirsin şimdi
@Falanfişman8182828 Benim ben numara mı veren kişi ara beni
ne diyon