Dikkatimi bir şey çekti ateş ve su burçları daha uyanık davranıyor aşılar konusunda, hava burçları sorgulamadan teslim oluyor niye?

toprak burçlarında da var sıkıntı sanki. belki başaklar daha akıllı ve uyanık davranabilir detaycı oldukları için. ama boğa ve oğlaklar öyle değil.

yengeç akrep ve balık burçları hemen hissediyor gerçekleri ve temkinli yaklaşıyor manipülasyonlara.
kova hariç hava burçları bana zeki ve uyanık gelmiyor. ama bazı kovalar da afiyetle yiyor manipülasyonu. terazi ve ikizler hemen inanıyor manipülasyonlara.

özellikle kovid döneminde aşıyla ilgili konularda aşıya koşanların çogunun hava elementleri oldugunu fark ettim ben. bi kaç tane teraziye olma gitme desem de gittiler oldular. derinlememsine analiz yapamıyor bunlar. İkizler de öyle.

yaylar da hissederek anlıyor gerçeği eğer işlerine geldikleri gibi davranmıyorlarsa. Sanki biyerlerden yardım alıyorlarmış gibi gerçekleri hissediyor bu yaylar hemen.

Dikkatimi bir şey çekti ateş ve su burçları daha uyanık davranıyor aşılar konusunda, hava burçları sorgulamadan teslim oluyor niye?