saygılar herkese
Saygı yitirilmek için mi var?
saygılar herkese
Saygını Her şartta korur musun?

Saygını ne zaman Yitirdin?
saygılı olmak seninle ilgili bir şey bence. senin dışarıda kurduğun a ya da b kişisinden ziyade senin dışarıyı x olarak düşünelim. tüm x lere karşı yaklaşımının içerisinde olan bir şey. Ben saygının kişiden kişiye değişebileceğini düşünmüyorum. Bukelamunluk oluyor bu bence.
Bu benim cevabım ama 😃
Saygı kesinlikle karşından bağımsız insanın kendisiyle alakalı
Çevremde ne vakit mevzusu geçse hep şu tekinde bulunmuşumdur. Sevginizi tüketin, nefret edin birbirinizden gerekirse ama içinizde bir parçacık da kalsa bunu tüketmeyin.
Her ailenin, toplumun değer yargıları farklılık gösterebilir. Örf, adeti, geleneği... Fakat saygının sana, bana, ona göresi yok. Üst satırlardaki kavramlar ile saygı kavramındaki derinlik çok farklıdır.
Çok geniş, derin bakış açılarına sahip olsan da vereceğim hüküm kısa ve net olacak.
Yanlış olan her şey saygısızlık olmayabilir ama saygının dışına çıktığında artık her şey yanlıştır. Yanlış da varsa orada saygı yoktur. Saygıyı var edecek nezakettir, doğrulardır.
Saygısızlığın temelinde, çift dışındaki insanların olayları tanıklığı, müdahalesi yer alır. Çiftten, sadece karı-koca eşleri düşünmeyin. Son olarak, düşmanım da saygısızlığı hak etmiyordur.
Çok güzel bir yazı😊
İnsana olan saygıdan bahsediliyorsa kişisel sınırlarıma müdahale edildiyse kendime olan saygımı korumak için karşımdaki insana saygısızca davranmayı göze alırım umrumda olmaz..
Sınırı aşarsan aşarım diyorsun
Ben teşekkür ederim
Henüz yitirmedim şükür her koşulda herkese saygılıyım
Wow
Cevap
10Cevap
Bazı insanlar saygıyı hak etmez. Saygı sadece gerçek insanlara verilmeli.
Saygısızlığı hak eder mi diyip derinlere mi girsek sjsjs
Değerlerime, inancıma veya sınırlarıma karşı saldırı olduğunda saygı çerçevesinde kalamayabilirim. Onun dışında kimseye karşı saygıda kusur etmemeye çalışırım.
Saygı çok önemlidir. Biri saygısızlık ederse kişiliğimi bozmamaya özen gösteririm. Amma damarıma basarlarsa karşılarında başka birini görürler.
Yitirmedim, başkalarına fikirlere düşüncelere duygulara değerlere saygı duydum duymaya çalışıyorum
Kurallar bozulmak içindir düşümcesine inanmadığım gibi buna da katılmıyorum
Kırmızı çizgilerim aşılmadığı sürece saygımı her zaman korurum.
Hak edene hak ettiği verilir yani saygıyı hak edene her zaman saygımı korurum :))
Her sartta korumam saygı duymayan kisiler saygiyi haketmez
Kazanmak ve kaybetmemek için var 😂
Görselde yanan yaşam kartı kime ait acaba 🥺
en çok evlilikte gerekli ve zorunlu diğerlerinde biraz durumlara bağlı sanki
Hak etmese de göstermek gerekir diye düşünüyorum
Korumaya çalışırım
Öncelikle bizdeki gibi saygı yaşa değil karaktere duyulur. Saygıda yitirilmişse %90 yiterenden dolayıdır (diye düşünüyorum)
Koruyamam. Bana saygısızlık edeni saygısızlığa gömerim.
Ben değilim bana yitirenler helal etmediklerim var
Saygı hep var benim için
Bana saygı duymayana ben de duymuyorum.
Kimseye kolay kolay saygı duymam
Bazen hadsizler yüzünden yitiriyorum
Yok ya ben herkese saygı duymuyorum
Saygımı hiçbir zaman yitirmedim
Kazanan kazaniyor yitiren yitiriyor
Hayır
Yitirmedim
Bazen hayır bazen evet
korurum