Ne yaparsa bir daha ona saygı duymamaya Karar verirsiniz?

Ne yaparsa bir daha ona saygı duymamaya Karar verirsiniz?
Kaşı gözü ayrı oynuyorsa, güvenimi sarsmışsa ve bunu düzeltmek gibi bir çabası yoksa, asla net olamıyorsa, gram eleştiri kaldıramıyor ve kendini hiç sorgulamıyorsa, nerede nasıl davranacağını bilmiyorsa, herşeye alınganlık edip tribe giriyorsa saygı falan kalmıyor bende. Saygıyı hakedecek olgunlukta davranışlar değil çünkü bunlar. Önce bi büyümeliler.
Sürekli kendi çıkarını düşünüp beni eleştiriyorsa, bir dediği bir dediğini tutmuyorsa, büyük yeminler edip sözünde durmuyorsa, beni anlamak için çabalamayıp sadece kendini haklı buluyorsa, o kişiye asla saygım kalmaz. Kişisel gelişimini tamamlamamış, hayata baktığı penceresi kirli, herkesi kendi gibi zanneden insan tutmam hayatımda. Yok hükmündedir benim için. Silmesi çok zevkli insan tipleridir genelde kendileri.
Takılma bunlara kız 🦋
Değer verdiğim birinin tüm kadınlar nezdinde saygısızca konuşması , yalan konuşması bunu bildiğim halde o yalana devam edip sürdürmesi, bunun dışında bir arkadaşımın birden çok kişiyle aynı esnada konuşması bundan marifetmiş gibi övünç duyması. Argo konuşmak, kadını cinsel obje görmek veya erkeği bu tarz kişileri sevemiyorum. Saygımı kaybediyorum.
Eic için teşekkür ediyorum.❤🌼
Rica ederim 🦋🙏🏻❤️
Aslında bir insanı olan saygı sadece tek taraflı yitirilmez çoğu zaman bizim yaptığımız hatalar ve yanlışlardan kaynaklı olarak da her şey karşılıklı yaşanır, fakat bir insana saygımı ne zaman yitiririm biliyor musunuz. Bir insanın gerçekten nankörlük yapması ya da hiçbir şeyi karşılıksız yapmıyoruz ama yaptığımız şeyleri de bir anda silmesi işte o noktadan sonra o insan benim için ölmüş demektir.
Cevap
15Cevap
kötülük yaparsa
Beni yok saydığı zaman haksızlık yaptığı zaman saygım biter gadası
Beni aldattığını ihanet ettiğini öğrendiğim ve güvenimi boşa çıkardığında saygımı yitiririm..
Öncelikle bana karşı saygı duymuyorsa ona karşı olan saygımı yitiririm, diğer sebepleri olarak da yalan söylemesi, güven sarsması, sorumluluk almaması, adil olmaması ve hata yaptığında özür dilemeyi bilmemesi şeklinde sıralayabilirim
Bir insana olan saygımı, dürüstlüğünü kaybettiğinde veya başkalarına karşı kasıtlı olarak kötü davranmaya başladığında yitiririm. Saygı, güven ve empati üzerine kurulur, bunlar sarsıldığında o kişiyle bağım da zayıflar.
Değerlerime saygı duymayan kibir ve egolarına teslim olmuş, yaptığım fedakarlıkları ve iyilikleri enayilik olarak gören bireysel çıkarları için öz saygısını kaybetmiş ruhunu şeytana telim etmiş insanlara karşı saygım yoktur ve asla olmayacak.
Yerli yersiz aşağılar gibi davranmak, toplum içinde tartışarak ikimizi rezil etmek, bencillikte sınır tanımamak, aile fertleri hakkında akıl almaz şekilde tartışmak
Bana saygı duymadığı halde saygı bekleyen çok bekler..
İnsanlara karşı saygımı her zaman korurum asla yitirmem
Çevremde bi erkek geylik yaparsa tüm saygımı yitiririm ksnsksk
Su gibi bulunduğu kabın şeklini alıyor ve duruş sergileyemiyor ise saygımı kaybederim..
Nankörlük ve kibire asla tahammülüm yok. Onun için yaptığın şeyler umrunda değil ama kendi en ufak şey yaptığında üç gün konuşan insanlara asla saygım yok.
cıvık hareketler, arkadan dedi kodu yapması ve yalan söylemesi yeterli olur
Bana saygısızlık yaparsa büyük yalanlar söylerse yitiririm.
Hareketleri konuşmaziyla uymuyorsa
Riyakâr davranışlara sahipse.
Nankörlük ve güveni yitirmem
Cahil olduğunu anlarsam
Yalan ve ihanet veya ikiyüzlülük kötü biriyse
Yalan söylerse
Yalan söylüyorsa
her şey olabilir degişir
Bana saygısızlık yaparsa vb
Aldatırsa yalan söylerse vs.
Haddi aşarsa.
Cinsellik açarsa..