Ben onu kendi kendime seviyordum o da bana bakıyordu ben zaten bana bakmayana bakmam
Şimdi şöyle olmuş bir gün minibüs eve giderken düşüyormuş düşerken o kişi tutmuş bunu aralarında bir elektriklenme olmuş ama daha sonra konuşunca kötü bir insan olduğunu anlamış ve uzak durmuş o kişi de bana söylemekle tehdit etmiş işte o bana inanır seni söylerim kötülerim falan filan
Ağlıyordu benim sevdiğim elleriyle gözlerini kapatmış sınıfta derste kalktım ayağa yaklaştım yanına ağlama dedim ağlama Ben senin için ağlarım ağlatırım ellerini tuttum avucumu aldım ve avucundan öptüm hoca dedi ki hayırdır ne oluyor
Sevgili misiniz falan filan yok dedim hocam sevgili falan değiliz Ben dedim seviyorum sadece ben seviyorum onun benimle bir işi yok
Daha sonra olanlar oldu işte okulun girişinde gel seninle bir ormana gidelim dedim Bir şeyler ısmarlayayım sana herkes beni tanıyor tabii çevrem geniş gören geliyor gören geliyor patates oldu ormanda ama dedim ki dert etme tedavini ben üstleneceğim taksi paranı vereceğim adam gibi dayağını ye sonra toz ol
Döverken bile merhametli döverim yani
Hani nevsim için bir şey yapmam ama sevdiklerim için tutmam kendimi değer verdiklerim için hele bu aşkımsa hiçbir şey hiç kimse umrumda olmaz ucu bucağı sonu yok yakarım
Sevmiştim en güzeliydi kendi kendime sevmek en mutlu olduğum zamanlardı sanayi sitesinde oturuyorum demişti 😅akşama kadar dolaştım Dudullu Ümraniye sanayi sitesini meğer yanlış anlamışım saray sitesi imiş 😂 ama şey ben o saray sitesini de bulmuştum 😂
Şiirler yazmıştım ona okumuştum, hoca şiir ödevi vermişti Ben sana mecburum şiiri birkaç şiir daha hoca oku demişti ben ezberlemişim haberim yok ona bakarak okumuştum
Acınacak haldedir fakat bunu anlamayacak kadarda aptaldır, bastırılmış duygularını tatmin etmek için etrafında soytarılara ihtiyaç duyar hayatı bir rüzgar misali sonsuzlukta kaybolur.
En İyi Cevaplar