Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk st sinde "Herkesi sağda bıraktım sol sana kalsın diye" bir söz paylaşmış 🥲. Galiba sevdiği biri var.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya lütfen biri bir şey söylesin 🥺. Sevdiği mi vardır ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben küfür eden kızlara bayılıyom. Nerdesin lan demesi ya da ya özledim demesi falan. Samimi buluyorum
Küfür eden itici de diğerleri bence de samimi yani bende öyle buluyorum
Sevse ne olur kı
Bu sekılde karsı cınse hıtap eden bırnkısıden cok sey bekleme
😔 niye ya
Cok umut bagladın
Yok be yoktu ztn çok
Sevebilir
😔 sanmıyorum artık ama inş
Sana hitap sekli devamli oyleyse senin ona farkli oldugu hissettirmen gerek mesela cok basit bir sekilde bugun nasil olmusum gibi bir sey sorup seni suzmesi aklinda yer edebilir seninle ilgili guzel seyler dikkatini cekebilir ama hic biri yoksa o erkek muhtemelen ya gecmiste aci cekti ya sevgili olaylarina tamamen karsi ya da hoslansa sevde bile bunu soylemeyi istemiyor olabilir
Sormadan yapmışlığı vardi bi kez. Evet çok sevdiği biri vardı bana değer vermiyorsun deyip ayrıldı halbuki gözlerinden okunuyordu aşkı ama geçti gitti diyorum ona alakası yok çünkü kızla
İste o duygular kadinla oldugu gibi hemen gecip gitmiyor
Nasıl yani
Erkek biten iliskiyi sevdigi zaman ozellikle kolay kolay unutamiyor benim biteli yillar oldu Şu an gram sevgim yok aksine nefretim var ama yeni biri hayatima girse yine aynisi olur mu diye dusunup guvenmiyorum hayatima kimseyi almiyorum almak istemiyorum ben sevmek yerine sevilmek deger gormek istiyorum cunku gecmiste sevdigim ve deger verdiginde bosa cikti sanki hala kapanmayan yara varmis gibi anladin mi onda da olabilir
Haa anladım. Evet olabilir bilemem orasını. Doğru
Sen farkli gozle baktigini hissettirmen yaninda olman destek olman gerek yani bir nevi fedakarlik gibi eger sen gercekten asiksan ama yok ben ugrasamam anliyorsa anlasin yoksa g*tumde dolanan erkek cok diyorsan sen bilirsin
Hıı çok fazla sevenim var sorma. Anlamıyor galiba ya da anlamak istemiyor. Nasil yapcam nasıl davrancam
Anlamıyor olabilir senin her samimi oluşun dost gibi gelebilir bu normal baş başa derdini dinleyip ya sen yalandan da olsa ona ihtiyacin varmis gibi davran iste saril regl donemindeymissin gibi biraz onunda yuregi ne kadar yufka anlariz
Yok anlamak istemiyor ya da iste geldi sana biri seni seviyor gibi seni baska kisiye ayarlamaya calisiyor vs gerci bununla alakali kiskaniyor mu diye de test yapabilirsin de neyse yapmak istersen yap bunuda ama baktin pes edecek noktaya geliyorsan yoruluyorsan falan e artik yeter de elini masaya vur sevdigini hoslandigini soyle artik o da olmazsa yoluna bak
Elini bile tutamam sarılmayı geçtim. Kıskanmıyor ki. Otobüsle gidip geliyoruz mesela yanıma erkekler oturuyor yaşıt bozulur insan bi kızar kıskanır üzülür ne blm yok 0 tepki. Mmh böyle pes edecek noktaya gelicem sanırım ve bundan sonra duygularım değişmezse baktim olmuyor dediğin gibi gider söylerim
Sarilmaya ihtiyacim var de tek sana guveniyorum de o zaten karsilik verir biraz masumu oyla hemen yapar
Hayir yani bunu uygun bıkmadığım için yapamam dedim
Bulamadığım*
Masumca bir sarilma sadece ama neyse sen bilirsin
O masumca sarılmadan neler neler onun. İnsanız sonuçta nefse hakim olamamak var o yüzden 😊
Ya ne olacak iste o alevlenmeden bir alt dudak alirsin verirsin hop bir bakmissin yataktasiniz sonra hop evlilik bak bir sarilmayla nereye geldi is 😂😂😂
İşte onun için olmaz diyorum jxjsjsjs
He istiyon hem olmaz diyon nasil olacak bu is coni gosteririm ama elletmem gibisin 😂😂
Onun sevmesini istiyorum elbette ama evlenmeden ilişki doğru değil yani 💁🏻♀️. Yoksa bende istemez miyim sarılmayı dokunmayı
Tamam arada boyle temaslar ondada bir heyecan yaratir senin gozunde de o istegi gordugunde sana baglanabilir seks baglayici bir durumdur tabiki yataga gec iliski yasa demiyorum da boyle sarilma olsun iste o sirada ona yapacagin bir bakis falan onu da mayhos edebilir bir ara yasamistim lisede arkadastik normalde de nerdeyse opusuyorduk uzerinden 7-8 yil gecti sanirim hala aklimda
Yok ya işim olmaz 🙂. Yok artık jdjjsjsn
Sen bilirsin ben diyecegimi dedim coni
☺. Cevabın için teşekkür ederim. Seni de yordum kusura bakma lütfen. Çok yardımcı oldun ama eig seçeceğim
Rica ederim ne demek yok ne yormasi severim böyle dedikodu tarzi sohbetleri 😅 teşekkürler eig için
Jdjsjsjs iyi o halde. Rica ederim ne demek 🌸
🌼🌸
Yok reis askerlik arkadaşı gibi görüyor
Evet biliyorum artık
Boş ergen karakter çekilmez
🤒 başkasını çok güzel sevdiğini gördüm
Başkasını ama
1 yil geçti üstünden ve unuttu
Tamam kanka umarım olur ne diyeyim 😂
Dalga geçmesen iyidi 🙂🥲
Senle dalga geçmiyorum sadece çekilecek çile değil bunlar ondan dedim
Beterini çektim koymaz
Bu hitaplari kullanan kişi sevmesin zaten
Niye ki
Sen erkekmisin de öyle konuşuyor
Değilim ama knk gibiyiz yakınız yani
Hayır sanmıyorum erkekle konuşuyor gibi
🤒 kanka gibiyiz
Sever ama başkasını.
Evet öyle oldu galiba
Sevmiyor
Biliyorum sever mi diyorum zaten
Bunları söyleyen birisi zorla araya mesafe koymaya çalışıyor yani sen davranışını yeniden gözden geçir bu hitapları duymadığın bir zaman şansını dene ya da sil gitsin bundan sana fayda yok
Sevdi mi tam seviyor ama evet haklısın 😔
Arkadaşça sever.
🤒
saçma ifadeler. seni kız gibi görmüyor bile...
Ne alaka
gerçek bu tatlım :)
🥲. Ama aramız iyi 🥺🥺 hüüüüüü
askerlik arkadaşlarının da arası iyi oluyor
😔 off haklısın
kızların erkeksş tavırlarının da etkisi oluyor. bence erkek erkek gibi olmalı kız kız gibi.. özentilerin sonucu bunlar
Öyle tavırlar sergilemedim ama samimi geliyor genelde
erkeklerin samimiyeti farklıdır ve kızlarda hiç bir zaman olmayan bir şey bu. kızlar her zaman içten içe kıskanırlar
Evet doğru
o yüzden özentiler başlıyor. erkekimsi ifadelr vs. genelde sonu hüsran oluyor çünkü kız ve erkek arkadaş kalamıyor. eninde sonunda biri diğerine aşık olıyor...
O da benim bu da imkansız, mükemmel 🙁
belli ki çok aşıksın :)
Yiioooo sadece çok hoşlanıyorum
hoşlanmak aşık olmak... çok farkı yok. sadece karşılıksız olduğu için hoşlantı diyorsun. o da seni seviyroum derse aşk olur
Yok. Aşık olduğum zmn deli gibi düşünüyordum fark ediyordum yani. Bilmiyorum. Aşk yok
Soğumaya mı başladın
Hayır ama soğurum artık
Sevgi başka bir şey
Evet 🥲
Yapamayan bilmez
Neyi yapamayan 🤔
Yaşamayan
Ha evet öyle
Yaşın kaç senin
17 ama şikayet etme lütfen
Şikayet yok.
Evet , teşekkür ederim 🥺
Xper kaçsın sen
4 niye
Yazabilir sin
Yok sağol 🙂
Yaz demedim zaten
Yazabilirsin ne demek o halde jdjsja
O özellik var
Biliyorum 😅
direk amele :)
Ne alaka
kel alaka
Çok komik
gulebilmek guzeldir zaten korkma
Ben o güzelliği görmüyorum napim
eee o da bir meziyet
Evet
cocugum boyle adamlara aklinizida sevginizide ziyan ettirmeyin dinle sen beni bir hatun ile boyle konusan adam ameledir o yuzden hemen tavrini mesafeni koy ve uzaklas bu kadar
Ama aramız iyi bana davranışları hoşuma gidiyor ve geçmişte çok sevdigi birisi vardı sevdi mi tam seviyor tabi unuttu onu kız sayesinde
kimi sevecek
Beni jdjsjsj
sever neden sevmesin
Bilmem sordum işte
sever merak etme
İnş sağol 😇