karsinizdaki kisi eger derse "sinirliydim ve sinirliyken sacmaliyorum".
Bunun arkasinda saklanan bir gercek olabilirmi?
karsinizdaki kisi eger derse "sinirliydim ve sinirliyken sacmaliyorum".
Bunun arkasinda saklanan bir gercek olabilirmi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben ciddiye alırım tabi ki de.. genelde sinirliyken ağzına geleni söylerler
tesekurler, ve peki ozur dilese aslinda boyle soylemek istemedigini vs...
yani kisaca soyleyip soyleyip her seferinde bir ozur
Sinirle söylenen şeyleri ciddiye almak lazım çünkü genelde sinirliyken ağzına geleni söylüyorsun evet ama hepsi de doğru.
dogru ya, bende sevdigim icin laflarina inaniyorum tekrar gelip ozur dileyince... :(
ama aslinda o soylenenler hep korkuttu beni, ama iste ozur dileyince duygularimla hareket ettim
kalbinin sesini dinleme mantığını dinle sana sinirliyken kötü şeyler soylenmişse o yerde daha fazla durmamani tavsiye ediyorum çünkü eğer kalbini dinlersen daha çok uzuleceksin
ayrildik zatende, ama unutamiyorum onu, ve aklima o sinirli anilari getiriyorum toparlanmak icin.
Kalbim ve matigim sanki savasiyor Şu an icimde. Ayrilma zamaninda (1hafta surdu) benim psikolojimle oynani gitti. Bir taraftan incitici sozler bir taraftan ask sozleri ile gitti ve maalesef sevdigim icin hatlatamadim
İnsan sinirliyken düşünemez o yüzden gerçek düşüncelerini istemsizce söyler.
bu yorumu begendim, evet cok dogru gercekler cikar ortaya
ama nasil desem, bak mesela o kisi tekrar geliyo bu sefer ozur dileyip ve o an duygularinla hareket ediyo, ve tabiki sevdigim biri oldu icin belkdide elde etmenin kolayini buldu...
Senin sevdiğini biliyor ve sevginin de zaafın olduğunu biliyor o yüzden ikna etmesi kolay olduğu için bu bahaneyi kullanıyor
cok pis kullandi hemde ayrilinca bir taraftan incitici sozler bir taraftan ask sozleri ile gitti ve psikolojimi alt ust edip gitti, maalesef sevdigim icin hatlatamadim
Hem incitici sözler söyleyip hem de aşk sözleri söylüyorsa demek ki sindirememiş ayrılmayı o yüzden her türlü yolu deniyor.
En pis tiplerden biridir bu;düzgünce ayrılmayı bile kabul edemeyen tiplerle ayrilinca "Geçirdiğim zamana yazık."diyeceğin tiplerdir bunlar.
evet uzuluyorum sevdigimede pismanim ve 1 yilim bosa gitti ama kalbe soz gecmiyor iste :(
aslinda aramizda hic sorun yoktu, aileler dusman olunca cikti ortaya hepsi ve mesela bana sunu dedi:
1) evlensek bile anneni gormek bile istemem, zorla gelip otururum azcik, gulmem, konusmam, cayimi icer giderim arada bir. Inanmadim dedim sacmaliyo insan tabiki zamanla guler, konusur sevdiginin ailesinede deger verir benim icin yapar bunu dedim, ciddiye almadim...
2) cocugumuz olsa, ve bosandik say, cocuklarini alip gidersin, ben istemem, ilgilenmem, onlari sevemem cunku ailen ile kan bagi var...
su 2nci cok korkutucu geldi bana ve acaba ciddi olabilirmi diye coook dusundum ben
ve boyle boyle seyler iste...
senin dusuncen nedir? acayip bir tip degilmi? (ve bunlarin hepsi aileler dusman olunca cikti karsima, onceside karsilasmadim boyle seylere)
Ailenle sorun yaşayınca resmen düşman olmuş onlara aradaki tek bağ sensin evlenip boşansaydınız o da kopacağı için ailenin kanından olduğu için kendi çocuklarını bile istemeyecekti.
Çok kindar bir insanmış bu. İyiki kurtulmuşsun o adamdan hayır gelmezdi. Kurtulduğun günü bayram ilan et heryıl kutla o derece yani... Allah yüzüne gülmüşte kurtulmuşsun. Allah iyi insanlar nasip etsin.🤲(Amin)
bu olaylar kurban bayraminda geldi basimiza, ve demistim biz 2 miz kurban niyetine kiydilar, uzuntulu gecti cok yiprandim felan, simdi yeni yeni kendime gelmeye cabaliyorum, cok etkilendim :(
belkide Allah korudu dedigin gibi... Amin amin iyilerle karsilasalim insallah, sagol kardesim :)
Emin ol ki Allah korumuş.
Amin.
Rica ederim.
Cidiye almamalısınız çünkü sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum
bazisida tam tersini soyluyo sinirliyken dusunmeden her sey cikar kirdim kirmadim umrunda olmuyo
Asıl sinirliyken söylenenler düsündükleridir
Bir taraftan incitici sozler bir taraftan ask sozleri ile gitti ve maalesef sevdigim icin guzel sozlere kana kaldim...
Seni çok iyi anlıyorum ama böyle biri sen ne kadar sevsende seni mutlu edemez hayat kısa dünyaya bi kere geliyosun mutlu olduğun biriyle konusmak seninde hakkın
sozde oda cok sevdiydi, ondan suphem yok, ama aileler dusman olunca kendide baska biseye donustu :( aslinda aramizda hic sorun yoktu ve bana sunu dedi:
1) evlensek bile anneni gormek bile istemem, zorla gelip otururum azcik, gulmem, konusmam, cayimi icer giderim arada bir. Inanmadim dedim sacmaliyo insan tabiki zamanla guler, konusur sevdiginin ailesinede deger verir benim icin yapar bunu dedim, ciddiye almadim...
2) cocugumuz olsa, ve bosandik say, cocuklarini alip gidersin, ben istemem, ilgilenmem, onlari sevemem cunku ailen ile kan bagi var...
su 2nci cok korkutucu geldi bana ve acaba ciddi olabilirmi diye coook dusundum ben
Kusura bakma bu aralar müsait değildim yeni gördüm böyle biriyle ömür geçmez seven hep iyi düsünür seven birisi böyle seyler diyemez sakın böyle bi hata yapma sana hemen kötü davranmış sevseydi yapamazdı
cevabin icin tesekkur ederim :)
ayrildik zaten caremiz kalmadiydi. Benim aklimla oynadi son gunler, kafami cidden karistirdi gitti.
Bir anda kotu konustu (ailesinden ibaret bence), sonra guzel sozler ve tabikide boyle olmazdi sevgilim felan.. ama bu imtihani atlatamadim iste acaba gercekten evlensek nasil davranirdi diye cok merak ediyorum...
Gerçekten evlenseniz bilmediğin yüzleri de ortaya çıkardı Allah nasip etmediyse vardır Bi bildiği olacağı varsa zaten olacak kafanı boşaltmaya çalış
Orasi oyle hayirlisi demeye calisiyorum ama bu bile zor geliyo, kabullenmek zor, guzel anilar silinmiyo bir turlu naparsam yapiyim kotuyu dusunerek bile olmuyo
Biliyorum Şu an bi farklısını bende yasıyorum seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısı senin için her zaman daha iyi olcsk sonuçta hayatın ne getireceğini bilemezsin karşına çıkacakları bilemezsin
evet bu soyledigin de cok dogru. Ama bir taraftan insan umitsizlige kapiliyor iste
sanada gecmis olsun
Biliyorum bende çok acı çekiyorum ama Allahın bi bildiği var ki nasip etmiyo bilmediğin çok sey çıkabilir ortaya 7 8 yıllık sevgili olup severek evlenenler bile aynı Eve girince birbirini yeni tanıyo bu seni çok üzerdi
farkindayim her seyin cok dogru soyledigin, ama gonul iste, soz gecmiyor, bak simdi 2 dk derin bir oooh cektim mesaji okuyunca sonra tekrar basliyo
evet yillar sonra bile daha neler neler cikiyor.
Rabbim sonumuzu hayira cevirsin, hayirli es versin, mutlu yuva kurmayi nasip etsin insAllah
Evet benide bu sekilde rahatlatmaya çalışıyolsr bende basta aman ya diyprum sonra basa dönüyorum mecbur sabır lazım biraz ama ilerde iyi ki dicez nasıl katlanacakmısız zaten dicez
iste o kotu tekrar tekrar aklinda basa donmek, sank iicinde savasmak gibi
insAllah iyi olur guzel olur, iyi ki diyenlerden oluruz o zaman :)
İnşallah karşına iyi biri çıkar kaybettiklerin aklına gelmez değer senin verdiğin sevgiye
amin amin insallah, umarim sende mutlu olursun
saolasin :)
Amin inşallah teşekkür ederimm
finlandiya değil bura bacım
hep sinir oalcak bişey var!
Ergen mi bu
kac yasina gelmis sozde cocuk olmayan :)
Akıllı olun böyle dingillerle olmayın
Zor bi karar