Karakter Kişilik Sorusu

Günümüzde herkes Karaktere bakıyorum demeye başladı ama içeriğini biraz açalım hadi 🎉
Karakter Kişilik Sorusu

Günümüzde herkes Karaktere bakıyorum demeye başladı ama içeriğini biraz açalım hadi 🎉
Klasik ama olması gerekenler yani dürüst, ne olursa olsun hata yapsa bile asla inkâr etmeden anlatan, merhametli, hayvan sevgisi olan biri en karakterli insandır bana göre
Güzel
Karakterli insan nasıl olmalı?
*Hem kendisine hem başkalarına karşı objektif olmalı. Ne kendini ne de başkalarını kayırmamalı. Hemcinslerini her daim koruyup savunup karşı cinsi günah keçisi yapmamalı..
*Kendisini en gerçek haliyle tanıtıp en ideal yerde konumlandırmalıdır Narsist eğilimlere ya da kurban psikolojisi içine sürüklenmemelidir.
*Ne kadar donanımlı ve parlak olursa olsun kendini övmemeli, kendiyle barışık olmalı kendini sevmeli ama yeri geldiğinde kendini eleştirmeyi de hatta kendiyle dalga geçmeyi de bilmeli.
* Karakterli insan hataya ve suça bulaşmamış insan değildir. Yaptığı kötü işlerin utancını yaşayan kişidir. Karakterli insan, utanmasını ve özür dilemesini bilen kişidir.
Önemli noktalar 💡💡💡💡
uyuşutuucuu -mafya paralarıyla dükkan açnlar karakterli ve bunalrla tapan kızlar-bunlarla evlenmek için çıldıranlar
eskiden meslek sorulurdu
şimdi kazanç=karakter
İnsan ne istediğini bilmeli neyin nerde nasıl olması gerektiğini de karakterli insan demek kendine bakmayan ama başkasından dört dörtlük arayan tip insan bilinçli insan burada olmak gerek
Kısacası Kendini de yargılayabilen insandır bence
Sanırım 🙂
Güzelmiş
Cevap
6Cevap
dürüst bir insan olmalı tabi ki de
Ben geldim usta bana benzesinler yeter KSDKSJSNSSNSSN
Hoş geldin 🎉
Sadakatli, iyi niyetli, kibar, merhametli, sevgi dolu, saygılı
✅✅✅✅✅✅
Karaktere bakmak denildiginde, karakterin tanimi dogrudan karakter arayanin kim olduguna gore degisir. Muhtemelen birkac bin degisik "karakterli insan" tanimi cikar ortaya.
Kibir kıskançlık ve kin barındırmayan, değer yargıları olan merhametli, olgun, empati kurabilen ve üslubuna dikkat eden insan karakterli insandır.
Anca bu kada güzel anlatılır✅✅✅✅
Teşekkür ederim
Adil Çalışkan dürüst yardım sever ve lider olmalıdır
Önce insan olmasını bilecek kendine yapılmayan hiçbir şeyi başkasına yapmayacak kısacası adam olacak
Ortama göre değişmemesi lazım bir de diğer insanların da iyiliğini düşünmeli ve saf olmalı birazcık
Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmamalı
Güvenilir, dürüst, iyi niyetli merhametli ve ilkeli saygın bir duruşu olmalı
Üşendim ya çok uzun konu sbsbs
Her soruma bunu yazıyorsun snjsjdjsj
Derin konulardayız gel sjsjjdd
Yüzeysel takılsam yüzeysel falan dersin
Senin derdin bana bir bahane bulmak zjsjsjj
Gel bul eksik olma 🌷😉
Samimi
✅
Özünde saygı olmalı.
En temel özellik dimi