Benim sevgilim karışmıyor. Gelecek düşünmeyen erkek karışmazmış doğru mu?

Benim sevgilim karışmıyor. Gelecek düşünmeyen erkek karışmazmış doğru mu?

O kıyafet ancak denizde falan giyinir karışma kısmı ile evlilik düşünme olayını bağdaştıramıyorum zira seninle uzun süredir birlikte alışmış ta olabilir giyimine
Yani şimdi açıkçası mesele açıklık falan değil de ucuzluk, böyle giyinen biri dünyanın en güzel kızı olsa ucuz ve basit görünür bana, ve basitlik bana sıkıcı ve itici gelir.
Basit bulduğu kızla bir erkek 6 sene birlikte olur mu?
O kadarını bilemem ben olmazdım, 6 gün bile
Cevap
18Cevap
bu kadar herşeyini sergiliyorsa benim olduğu kadar herkesin de karısı olur böyle giyinen
Abarttın
İstediği kadar baksın hatun senin sonuçta ;)
Bunu kapalı giyse de yaparlar kadın güzelse erkek iç çekse nereden anlayacaksın peçeye mi sokacaksın hatununu 😂
Yaaa aslında bunlar çok güzel fakat ben giymem sanırım o kadar açık olan şeyleri sevmiyorum ama belkiii giyebilirim sevgilim yokken.
Yoo eğlenilecek sevgiliyse onu da giymese umrumda olmaz
Bunlar aşırı absürt değil zaten dışarda böyle çok insan var. Ben de çok karışmam
Buna da karışalım ya bi de büyükse daha çok dikkat çeker
Siyahlı gibi işte
Riskli
Neden? Hepten küçük göğüslü birine de hiç gitmez zaten
Amaç zaten giymemesi güzel duruyor güzel durduğu için giymesin zaten birinci sjsj
Benim sevgilim güzel durunca beğeniyor çok güzel olmuşsun falan diyor umursamadığı için mi böyle davranıyor yani
Sanmıyorum her erkeğin fikirleri farklıdır benimki böyle seninkisinin öyle
Ama 7 yıldır beraberiz normal mi?
Ya benim etrafımda öyle erkek hiç olmadı. Yapıyla alakalıdır zaten bunu giyince güzel illa ki oluyorsundur çirkin oluyor diyen yok ama işte erkeklerin düşünceleri pis girdiğin çıktığın ortamlar nezihse kötü gözle bakılmıyordur
Kadıköy ortamı zaten böyle genel
Bilmiyorum o zaman ondan olabilir ya da belki sadece onun için normaldir boşuna düşünüyoruz😀
Nefes alsa yeter diyen erkolar kalmamış haksdh
Kıskanırmış awk abazası, daha bi kızın elini tutmamış ama kıskanırmış
Ya kardeşim anlamıyorum şu erkeklerin kıyafete karşıma derdini hiç yaşamadim ama sonuçta bizim seçimimiz yani degil mi? Karışmak yerine sevgilileriyle couple yapmaları daha hoş durur bence
Kıskandığım için laf ederim ama giyme demem hayvan mıyız
Sevgilimin böyle giyinmesine karışmazdım. Çünkü böyle giyinen biri zaten benim sevgilim olamaz.
Ne alaka neden?
Böyle giyinen biriyle niye sevgili olayım? Binlerce erkek ona şehvetle bakacak. Bakmakla kalmayıp ne hayaller kuracaklar. Bu durumu umursamayan erkek, erkek değildir. Adam da değildir.
Ama sadece seninle olan bir kadın nede olsa
Doğru sadece benimle. Ama durumu yukarıda açıkladım. Bazı kızlar nedense bunu anlamıyor. Belki de anlamak istemiyorlar. Bilemem. Seven sevdiğini kıskanır. Kıskanmıyorsa sevmiyordur.
Yani benimle eğlencesine beraber
Seninki sana karışmıyorsa o zaman umrunda bile değilsin. Dediğin gibi eğlencesine beraber seninle.
Yakışanı giyebilir sorun yok
Yakışmasa neden giyelim
Senin için demedim ki
Kadın partner eş hayatımda kim olursa kısıtlamam , kendini daha iyi hissedecekse giyer sorun etmem demek istedim
Güzel ama ben kıskanırım
Hiçbir kadını bu giyimle yanımda gezdirmem
Karışırım bu kadarı fazla bana göre
İnsan sevdiğini kıskanmaz mı ya
Yani sevgilim kıskanmıyorsa sevmiyordur
Karışmam kafa atarım😀
Sevgilin seni sevmiyor
Giyemez
bence guzel gıyebılır
Alakası yok bence güven cok farklı
Hayır..
ben karısırım :)
Benxe istemem bu ne
Neyi varmış
Yani kızla derdim eğlenceyse isterim ne kadar açık ne kadar kolay çıkıyor o kadar iyi ama derdim o değilse istemem
Yani benim sevgilimin de hoşuna gidiyor böyle giyince öylesine mi birlikte benimle
Olabilir bu kıyafet çok dikkat çekici hani yakışanini çok iyi gösteren bı kıyafet kimse yolda giderken sevgilisine eşine bakılmasını istemez
Sevgilim hiç rahatsız olmuyor
Garip yani sütyen bedenin büyükse ki yakışıyor falan yazmışsın aşağıya rahatsız olması lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?