İnsanların kulaklarımla dalga geçmesinden artık bıktım. Saçlarımı açık bırakamıyorum o yüzden hemen kulağıma bakıp ya gülüyorlar ya da laf atıyorlar. Ben onlara ne yaptım?

İnsanların kulaklarımla dalga geçmesinden artık bıktım. Saçlarımı açık bırakamıyorum o yüzden hemen kulağıma bakıp ya gülüyorlar ya da laf atıyorlar. Ben onlara ne yaptım?
Ay benimkilerde kepçe ama ben hep saçları açık bırakıyorum, bazen derste saçımı toplarım erkek bir kaç arkadaşım kulağını çek tahtayı göremiyoruz derler dndjj takmıyorum ben ya
Ben eskiden saçlarımı toplardım kulağıma dokunup gülerlerdi artık saçlarımı toplayamıyorum onlar yüzünden😭😭
Ay benimkiler hala gülüyor ne var bunda bende onların çirkin bir yerini yüzlerine vuruyorum djjdDhdhjd
Benim arkadaşlarım değil ama başka insanlar bunlar arkadaş değilim onlarla
Başka insanları da takma balım geç boş ver
Tamam
Umursamayacaksin bana baksan ben de cok sey var kimse bana bir sey demiyor demez diyemez de ben cevabını veririm orada ama sen takma hatta gül geç kendinle barışık olursan eğer kimse bir sey diyemez sana
Evet kendimle barışık değilim, ne yapayım ister istemez üzülüyorum
İste bunu yapma kendinle barışık ol sana şunu söyleyim aklinda bulunsun bunu günde bir defa söyle ne oldum değil ne olacağım diyeceksin bu sözü hep söyle kendine
Tamam
Umarım anlamışsındır bu hayatta hic bir sey aynı gitmiyor bugun iyi gider bir anda hic farkina varmazken tepe taklak olursun veya kötü gider bir anda düzelirsin veya kotu giderken daha kotu olursun hic bir sey belli ollmaz nasılsan öyle olduguna sevin yarın simdiki oldugunu kaybedersen daha da üzülürsün keşke öyle kalsaydım diyeceksin
Evet öyle dediğim zamanlar oluyor
İlla ki karşındaki insanında kusuru vardır; dişleri yamultur, burnu yamuktur, gözleri çok bitişiktir vb. Sen de illaki onları bulup yüzlerine çarpabilirsin.
Cevap
8Cevap
direk cevap verme salla geç onları bence
Merhaba tepki vermen gerekmiyor. Tepki vermemenin kendisi bir tepkidir ve seni hiç umursamiyorum demektir.
Bir şey demiyorum zaten ama üzülüyorum içime kapanığım zaten daha da kapanık oluyorum dışarı çıkmak istemiyorum
Kişiligin içe dönük değil. Ice donuk kisilige sahip bir insan digerlerinin ne dusundugunu pek umursamaz. Sende sosyal fobiler olusmaya baslamis. Ilk oncelikle bunu kabul et ve arada kendi kulaklarinla dalga gecmeye basla. Kendi kendiylr dalga gecebilen bir insani kimse yenemez :)
Offf
Sen kepce kulakli erkek gorsen dalga gecer miydin ya da cok itici bulur muydun?
Hayır
O zaman o ergenleri takma o ergenler saglam bir sopa yiycek ki ancak adam olcaklar kendini uzmeye degmez
ne kadar çok umursamazsan o kadar dalga gecmeleri azalır. çünkü senin suratının asılmasını gördükçe dalga geceler
Umursamamak en iyisi.
Umursamadan edemiyorum ki
Sende onlarla dga gec
Ne diyeyim
Tipinizi skm de
Tamam derim
Kesin diycen ama
Artık zaten saçlarımı açık bırakıyorum toplamıyorum o yüzden
Birak özgürsün sığ zihniyetler yüzünden kendini gizleme
Ne yapayım ama hemen atlıyorlar
Neye atliyolar
Kulağıma da dokunuyorlar açık bıraktığım zaman kendi aralarında gülüp duruyorlar
Insanlar ocdur
Tinlama birtanem kendine bakım yap kudursunlar
Tamam canım🥲🥲
Kaç yaşındasın
18
Küçüksün bile bende 22 çok büyük sayılmam ama bakım yapıp güzelleşeceğin yaştasın takma onları
Tamam ablam🥲🥲🥲
Suratının ortasına çakmadığın sürece susmazlar.
Duymamalısın onları. Onlar havlıyor çünkü
Yanlarında osur alın size gootum cevap veriyo de
Ya beni bu durumda bile güldürebiliyorsunuz ya teşekkür ederim🥲🥲
Rica ederim loo dene bence
Kiskaniyolardir seni
Lise herhalde
Liseyi bu sene bitirdim dışarıda saçlarımı açık bıraktığı zaman gülüyor dalga geçiyorlar
Dışarıdaki insanlar
Hayır diğer insanlar
Tanıdıklarım da dalga geçiyor
Hayır kulaklarımla dalga geçiyorlar saçımla değil saçlarımı topladığım zaman gözüküyor ya kulaklarım
Hmm anladim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?