Güncellemeler
1 yıl
Şimdi beni sürekli oradaki arkadaşlar arıyor iş buldun mu felan patron sorduruyor kesin
Ben bir işyerimde çalışıyordum neyse buradaki iş arkadaşlarımla pek anlaşamıyorum iş yapmadıkları için neyse en son müdür çağırdı beni yanına seni işten çıkaralım herkes senden şikayetçi dedi bende olur sorun yok dedim eşyalarımı topladım hemen gittim ama o bana sözlü çıkaralım dedi sonra yazılı çıkış vermedi Ogün neyse ben işe gitmedim 3 gün bunlar her gün kariyernetten cv me bakıyor nedense 3 gün sonra beni işten ıstıfa etti diye çıkardılar dedılerkı maaşını da zamsız vercez bırakıp gittin için dertleri ne cıldırcam?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence şikayet et direk
Neden ama onların yapıp yapmadığı belli değil
Pardon yanlış yazdım neden sokayet
Senin saaaalakligindan yararlanmislar çıkarın o zaman diyecek ise devam edecektin haklarımı aldım vs gibi bir kağıtta imzalamayacaktin
İmzalamadım ki zaten bunlar bırakıp gittin için zamsız vereceklermiş maaşımıda aklınca benim gözümü korkutacaklardı olmadı ben tamam sorun yok ben heryerde iş bulurum dedim müdür şok oldu kaldı sonra eşyalarımı topladım çıktım
Tazminatını vermemek için işte
Mahkemeye ver
Tazminatını alırsın kaç yıllık işçisin
İşi bırakan sensin
Beni sözlü olarak çıkardı birde her gün cv ne bakıyor nedense
Bazen bug olabiliyor
Maaşımızda zamsız verdi bırakıp gittim içinmiş
Boşveer daha iyilerini bulursun ya sıkma sen canını
Şimdide iş yerinden sureklı arkadaşlar arıyor iş buldun mu düye patron sorduruyor eminim
Hiçbirine cevap verme açma hatta telefonu
Onlar bana ayar vermeye çalıştı ezmeye ama olmadı tamam sorum yok dedim eşyalarımı topladım çıktım müdür şok oldu
Aferin sana iiyi yapmışsın
Niye
Cidden dedim yani güzel olmuş
Çıkışını almadan neden gittin
Eşyalarımı topladım gittim sinirden
Ne zamandan beri çalışıyorsun
Olmuştu baya
Yanlış yapmışsın oyuna gelmişsin
Nasıl yani bunların amacı aslında gözümü korkutmak mı