Kişilik & Karakter Güzel bir söze denk geldim Katılanları görelim? Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Duvardaki saatimin pili bitmiş ama ben günde iki kere doğruyu gösteriyor diye duvardan indirmiyorum. Güncellemeler1 yıl Süper seçildik Teşekkürler 💃😻 Güzel bir söze denk geldim Katılanları görelim? Cevapla İndirme Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet bence de güzel bir söz katılıyorum bende 1 1 Yorumla Oropaa 1 yıl Teşekkürler 🙏
Sultan344 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Katılıyorum. Bir şeylerden vazgeçmek bana zor gelir. birisi vazgececekse o ben olmayayım isterim🍀 1 3 Yorumla Sultan344 1 yıl Her ne olursa olsun önyargı ile kimseye yaklasmamali. Hepimizin hikayesi farkli Yorumla Oropaa 1 yıl Haklısın. Yorumla Sultan344 1 yıl 🙏🏻😊 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bu kadar yalanın sahteliğin samimiyetsizliğin olduğu bir ortamda günde iki kere dahi olsa iyi bir şey görmek kişiyi hayatı motive eder 1 2 Yorumla Oropaa 1 yıl Evet o yüzden de saati duvardan indirmiyormuş Yorumla fairtail 1 yıl Aynen Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Acil bir durumda beni yanıltır. İndiririm ben onu. Arada bir doğruyu göstermesi değil sürekli doğruyu göstermesi lazım.. 1 0 Yorumla
BlackExplorer Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 914 cevap paylaştı. Ben bu sözün anlamına verdiğin değerin daha önemli olduğunu düşünüyorum ☺️ 1 2 Yorumla Oropaa 1 yıl Oo teşekkürler Yorumla BlackExplorer 1 yıl Rica ederim ☺️☺️☺️ Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Pili biten saat nasıl doğruyu gösteyor. O sözün doğru saatim bozuk 1 0 Yorumla
balgöz_90 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı. Bu sözü söyleyen kişi üşengeçliğine kulp takmış gibi geldi. 1 0 Yorumla
mack34 Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Güzel bir felsefe bazi insanlar kendini böyle mutlu ediyor 1 0 Yorumla
NikkiBoy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Buhranli bir gece vakti uçan tekme attim nazli yarime... 1 0 Yorumla
Kzarka Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 50% 1 yıl Ben çöpe Atalı çok oldu , çünkü günde iki defa doğruyu gösteren saat sadece bana değil başkasına da gösterdi. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Doğru günde 2 kere doğruyu gosterir 1 1 Yorumla Oropaa 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Toksik bir ilişkideyim ama arada sırada bir iki güzel söz duyduğum için bitirmiyorum demek gibi sanki. Ben beğenmedim ☺️😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mutlu son olmasın, mutlu sonsuz olsun😄 1 5 Yorumla Oropaa 1 yıl Alakası efenim 😅 Cevap sahibi 1 yıl 😂 Oropaa 1 yıl Yine mi yanlış yazdın 😅 Cevap sahibi 1 yıl Hayır yaa o Delibal filmindeki müzik 😂 Oropaa 1 yıl 😅
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğru bir söz. 😊 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Çok klişe yav midem bulandı 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 807 cevap paylaştı. Hiç duymadım 1 2 Yorumla Oropaa 1 yıl Bende ilk defa duydum Yorumla Sedat272727 1 yıl En azında iki defa doğru Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Ne alırsan al benden, dokunma düşlerimdeki insana 0 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Katılıyorum 1 1 Yorumla Oropaa 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet bence de güzel bir söz katılıyorum bende
Teşekkürler 🙏
Katılıyorum. Bir şeylerden vazgeçmek bana zor gelir. birisi vazgececekse o ben olmayayım isterim🍀
Her ne olursa olsun önyargı ile kimseye yaklasmamali. Hepimizin hikayesi farkli
Haklısın.
🙏🏻😊
Bu kadar yalanın sahteliğin samimiyetsizliğin olduğu bir ortamda günde iki kere dahi olsa iyi bir şey görmek kişiyi hayatı motive eder
Evet o yüzden de saati duvardan indirmiyormuş
Aynen
Acil bir durumda beni yanıltır. İndiririm ben onu. Arada bir doğruyu göstermesi değil sürekli doğruyu göstermesi lazım..
Ben bu sözün anlamına verdiğin değerin daha önemli olduğunu düşünüyorum ☺️
Oo teşekkürler
Rica ederim ☺️☺️☺️
Pili biten saat nasıl doğruyu gösteyor. O sözün doğru saatim bozuk
Bu sözü söyleyen kişi üşengeçliğine kulp takmış gibi geldi.
Güzel bir felsefe bazi insanlar kendini böyle mutlu ediyor
Buhranli bir gece vakti uçan tekme attim nazli yarime...
Ben çöpe Atalı çok oldu , çünkü günde iki defa doğruyu gösteren saat sadece bana değil başkasına da gösterdi.
Doğru günde 2 kere doğruyu gosterir
Evet
Toksik bir ilişkideyim ama arada sırada bir iki güzel söz duyduğum için bitirmiyorum demek gibi sanki. Ben beğenmedim ☺️😂
Mutlu son olmasın, mutlu sonsuz olsun😄
Alakası efenim 😅
😂
Yine mi yanlış yazdın 😅
Hayır yaa o Delibal filmindeki müzik 😂
😅
Ben o saate pil takarım
Doğru bir söz. 😊
Çok klişe yav midem bulandı
Hiç duymadım
Bende ilk defa duydum
En azında iki defa doğru