15-18 yaş arasında nasıl bir kişiliğe sahiptin?
Ben 17-18 yaşındayken biraz laylaylom gibiydim.🤭 çok değilim 20 yaşından sonra olgunlaştım.:)🌿
Ben 17-18 yaşındayken biraz laylaylom gibiydim.🤭 çok değilim 20 yaşından sonra olgunlaştım.:)🌿

Doğruyu söylemek gerekirse annem benden çok çekti 😂16 yaşımda evden kaçıp onbeş gün tatil yapmıştım çok yaramaz bir çocuktum Allah kimseye benim gibi çocuk vermesin 😂
Ergenligimi yaşayamadım cunki 10 yaşında tarlalarda çalışıp paramı kazanmaya çalıştım hem okul hem iş erken yaşta büyüdük yinede her anının zevkini çıkardım
Cevap
26Cevap
Ben çok pistim Allah affetsin ailem çok çekti benden. Kavga gürültü hır gür nerde sorun orada ben. Aşırı yaramazdım
Ben olgundum her zaman.. valla düşündüm ama kendimi bildim bileli her zaman olgun karar verir ergence davranmazdım hiç.
Sessizdim ve saygılı ama ruhumda aykırı bir yan daima var oldu.
Ben gayet normal biriydim, öyle ağır bir ergenliğim olmadı.
şu an 20 yim ztn ( 15-16 hiç yok 17-18 bayâ uçuk gibi bişey oldum dndjejsnsj) 19 normal şu an da normal gibi öyle cjdndnnd
Sessizdim sakindim yine öyleyim ama hic büyümedim büyüyemedim 32 yaşıma geldim hala küçük bir çocugum
10-13 çalışıyordum 13-15 çalışıyordum 15-17 çalışıyordum 17-20 çalışıyordum 20-23 çalışıyordum 23-28 hala çalışıyorum.
Arkadaşlarımla çok eğlenen güzel anılar biriktiren ilgi alanlarıma odaklı ama bi o kadar sorumluluklar alan biriydim
Deli dolu kimseyi takmayan, her istediğini yapan biriydim. Çok ah almışımdır.
Valla o zamanlar daha oldugundum. Öyle olmam gerekiyordu.. Şimdi daha rahatım :))
18 yaşında tüm sakinliğimi bozacak kadar anormal biriydim
Utangaçtım insanlardan çekiniyordum geneli kötü ve fesat olduğu için
Sahil şehrinde olunca baya bi fırlamalık vardı yalan yok 😅 Yabancılarla vs aram çok iyiydi
Evden dışarı çıkmayan asosyal yalnız mutsuz biriydim
Ben hep aynıydım galiba ya
Fazla siyasiydim devrimcilikle liseyi kasıp kavururdum ülkücülerle fetöcülerle sürekli kavga ederdim. Haliyle ergenlikle beraber biraz da kuduruktum 😂 elim boş durmazdı yani skdkdk
Hayat doluydum yahu , aslında ben hala öyleyim sadece azıcık büyüdüm.. : )
Çocuktum. Her gördüğüme özenir, sabır nedir bilmezdim.
Sessiz kendi halinde, derslerine bakan, sürekli uyuyan
Olgun davranıyordum..
sapık içine kapanık korkak kendini ifade edemeyen
Sinirli agrasif utangaç biriydim
utangaç, içine kapanık
Bende büyünce olgun olmak istiyorum
Sessiz saygılı ama biraz daha fazla asi
civanmert yağız bir delikanlıydık.
Hmm güzel soru ama unutrum
Hep olgundum o zamanda öyle
Herkese iyi davranıyordum
15-18 içe kapanık a sosyal biriydim