Ağızı olan konuşur yanlışına da doğruna da sevdiğine de sevmediğine de bir zamanlar ben de çok takardım acaba ne demek istedi rezil mi olucam gülecekler canım diyecekler ama aslında kimsenin umrunda değiliz inan ki sağda solda rezil oldum diye düşündüğüm oluyordu ama sonradan fark ettim ki üzerinden onca zaman geçmiş kimsenin umrunda değil o yüzden milleti kafaya takmaya değmez çünkü cahili de akılkısıda saçma sapan konuşup canımızı sıkar ama halbuki onlara ne en önemlisi onların gereksiz çirkin sözlerinden sanane sana yararı var mı hayır kafana takıyorsun o zaman aklından diyeceksin ki senin benim hakkımda kınuştuğun düşündüğün şeyler bana katkı sağlamıyor umrumda değil en güzeli vurdumduymazlık diğer lafları takma ağızı olan konuşur
A argo yazınca otomatik uygulama canım yapıyor sa lak diyecekler diye kafaya bakıyordum ayrı yazdım çünkü sa lak yazınca uygulama otomatik canım yazıyor çok saçma 🥲
İnsanların tamamen kendi çıkarına göre hareket ettiğini içine sindir. Neyi neden yaptıklarını kafanda analiz etmeye çalışma çünkü bu analizi aslında onları memnun etmek amacıyla bir dahaki sefere farklı davranayım motivasyonuyla yaparsın. Bu çok yanlış bir kafa yapısı. Sen bu dünyaya başka insanları memnun etmek, onların çıkarlarına hizmet etmek, onların istediği gibi birisi olmak için gelmedin.
Sana durup dururken kötü davranan birisinin bunu neden yaptığıyla ilgilenme. Kendisini tatmin etmek, seni manipule etmek gibi sebeplerle kendi çıkarlarına hizmet için yapar. Peki herkes kendi çıkarını gözetiyorsa sen neden onları memnun etmek için çaba sarfedeceksin? Enayi misin?
Siz çok saf yürekli, sevecen, melek gibi bir insansınız. Yüzünüzeki nurdan belli. O sebeple bırakın siz gibi bir ınsan ile muhatap olanlar size layık olmak için çabalasınlar. Onlar düşünsünler.
insanları statülerinden sıyrılmış hayal etmek faydalı.. bunun için de önerilen bir yöntem var kulağa garip gelse de işe yarıyor ani toplantı mülakat vs anında.. insanları çıplak düşün.. fantezi kur demiyorum sadece kıyafetsiz