Örnek vermem gerekirse:Geçen yemek siparişim gelmişti sabah, para verme olayını hallettikten sonra adama kapıyı kapatmadan iyi akşamlar dedim. Bunun gibi basit olaylar bile beynimde yer edip geleckte cringe anlar yaşamamı sağlıyor ne yapabilirim?(arkadaş ortamında olunca ''genlerde'' sıkıntı olmuyor sadece tanımadığım insanlar veya çok görüşmediğim, yakınlık beslemediğim akraba, arkadaş vs gibi kişilerde oluyor)
Mesela şu an bile o kadar anlaşılmayacak bir kullanıcı adı koymama rağmen bu postu bir arkdaşım görüceğini ve ben olduğumu anlıyacak diye gizli kullanıcı olarak yükleyeceğim.
Mesela şu an bile o kadar anlaşılmayacak bir kullanıcı adı koymama rağmen bu postu bir arkdaşım görüceğini ve ben olduğumu anlıyacak diye gizli kullanıcı olarak yükleyeceğim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynı benim durumum lisedeydim herkes herkesi sevmek zorunda degil çevremde genel olarak sevilen biriyimdir iyi anlasirim herkesle hic muatap olmadim sinif arkadasim sohbet arasinda kizlarla benden hic hoslanmadini isinamadini söyledi üstelik aramda bir husumette olmadi kafaya taktim bir kişi kötü bisi desin tamam düşün dur
Reis zamanla geçiyor ama yenmek zorundasın
Böyle düşünmemeye, umursamamaya çalış
Vurdum duymaz ol
Ben yapamam diyordum 1 2 yaptım bi baktım eskisi gibi değilim çok şükür MaşaAllah. Bi MaşaAllah'ını alırım
Sende dene
Sen bensn ben de öyleym ama haala hayattayım üstüne git fazla empatiden oluyor bu. Kimse bizi sandımız kadar takmıyor 😂
ohoooo sen yaşayamazsin.(erkegim) ben kilo aldim mesela bana demedikleri laf kalmadi kazan gotlu aşure kazani falan dediler gram kadar takmadim cunku zayiflayinca duzelecek yani azmettim kilo verdim Şu an relaxim. Umursamaz olmayi ogrenmelisin
Zor bi durum
Zamana bırak
Zamanla aşarsın
Takma
Takma