Sandalyeye bir oturdum oturuş o oturuş evde ölümü bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birşeyler yapmaya başladığın zaman hepsi yavaş yavaş gelir. Ne yapıyorsan, onun içine iyice adapte olmalısın.
benden bir halt olmaz hiç bir şey yavaş yavaşda gelmez araba almam eliyet alamam kimseyi sevemem ve yabancı ülke dünya gözüyle göremem.
Bak ya nasıl kötülüyor hemen kendini. Olum dünyada titanlar var da bizim mi haberimiz yok? Kendine gel, ne biçim şeyler onlar, yok benden bir şey olmaz, ben şöyleyim falan... Dalavere bunlar. Dışarıdaki 'kendisinden bir halt olmuş' kabaklara bakma, çoğu şansla hayatta.
Ben 2012 yılından beri odamdan dışarı çıkmadım kilo alsam dişlerimi kaybetsem Anlıyor musun. her şey yoluna girer ama ben hariç.
Yoooook. Girersin, girersin... Öyle bir yola girersin ki aklın şaşar. Yaş kaç?
Hangi filmi izledin bilmiyorum ama güzel kafa yaptığı kesin. yaş 28 ne olacak nüfüsuna mı geçireceksin Benim araba satın almam ehliyet almam sürmem kız sevmem yabancı ülke görmem Fenerin bal ligine düşmesi gibi bir şey.
Hayır dostum, hayır. Film değil, kafa da değil. Böyle söylediğime bakma. Düşmek ve uçmak arasında çok ince bir çizgi var. Bakarsın düzelirsin, bakarsın her şey biter. Bunu ben de bilemem kimse de. Ama inan bana bir anda uçanlar da var, düşenler kadar fazla olmasa da.
12 yıl önce hayattan elini ayağını çekmiş birey olamamış biriyle konuşuyorsun bilmem farkında mısınız.
Bazı şeyler onlarca yıl sürüyor... Dünya bir günde oluşmadı. Ha, bir günde yıkılmadı da, o başka...
Hiçbir şey yoksa, kendin var etmek için çabala. Milyonlarca insan her sabah yollara düşüyor ekmek parası için. Böyle beklersen kimse gelip sana yardım etmez.
İşte durum şu ki hiç bir şeyden beklentim yok hiç bir şeyi hayal edemiyorum:
Bir yerden başlamaya çalışmalısın yoksa hayatın boyunca o sandalyeye mahkum şekilde yaşarsın
Hiç bir şeyden beklentim yok üzgünüm.
İşte olması için çabalamalısın. Çünkü sen yaşamayı unutmuşsun. Sadece nefes almak değildir yaşamak. Hayat enerjini geri kazanmalısın
Bir şeye hevesim yok. hiç yaşamadım ki geri kazanayım hiç bir şey mutlu edemez.
Böyle düşünme şuana kadar yaşamamış olman sonrasında yaşayamayacağın anlamına gelmez. Bu farkına varman için bir fırsat
Gelir sonrasında bir şey yaşamıcam ehliyet almak araba motor satın almak sürmek kız sevmek yabancı ülke görmek Atatürkün dünyaya gelmesi fenerbahçenin amatör lige düşmesi gibi bir şey.
Bu kadar karamsar olma. Bu seni daha kötü hissettirmekten başka bir şey yapmaz. Her zaman kötü durumda bile iyi bir şey bul
Sıkıysa sen olma. en iyi olan oldu deyip kabullenmek ölümü beklemek kanser olur kalp krizi olur şeker koması olur
Senin böyle düşünmene neden olan şey nedir acaba
12 Yıl önce Hayatın Dünyanın SENİ YUTMASI
Demekki artık kendini çıkarmak zorundasın. Sıkılmadın mı kendini böyle hapsetmekten
Pek sıkıldığım söylenemez 12 yıl alışkanlık başka bir ben olma korkusu zaten lise üniv yok ses tip boy karakter yok neyime sorumluluk araba iş meslek arkadaş sevgili dolu dolu yaşam neyime benim.
Eğer öyle olsaydı dünyaya gelmiş olmazdın. Ben herkesin bir nedenden dolayı varolduğuna inanıyorum. Hepimizin yapması gereken bir şeyler var
Valla sizleri bilmem ama ben yatmaya geldiğimi çok iyi biliyorum işsiz güçsüz karaktersiz.
Sen bilirsin. Senin adına üzüldüm. Daha iyi bir sene sahip olmak için çabalayabilecekken yetersiz şeylere boyun eğmeye alışmışsın. Nasıl mutluysan öyle yap
Sen de koca bul evlen çocuk yap bak hayatına herkes suyunda güzel
Bunun daha iyi bir senesi yok
Hepsini ufak adımlarla elde edersin korkma
Benden cacık olmaz
Aferin
Niçin
Bende öyleyim
Sen kızsın kendine gel
Ne alaka
Kızlar ezik olmamalı benim gibi
Eziğim napıyım
Abartma
Abartmıyorum sende öyle dedin zaten öyle
Recep ivedik gibi mi oturdun
Serbest meslek erbabıyım
seni çok iyi anlıyorum Türkiye gerçekleri
=disiplinin yok
Olsa da gerekmez
Gerekir kankam benim displinin olmadığı için halt yapamıyosun
Kendini lise disiplininde sanıyorsun sen
disiplinim var kanka sevmediğim şeyleri zorla yapabiliyorum bunun lise üniversiteyle alakası yok disiplin disiplindir
12 Sene Ev hapsi çekmediğin için beni anlamana imkan yok.
Disiplin etseydim kendimi mazallah şu an burak özçivittim
Doğrudur anlayamam haklısın ama empati yaparak yaklaşabilirim bu konuya
Üniversite okumayı düşünüyomusun
Hahahahahaha üniversite mi kapısına dokunmuşluğum canlı görmüşlüğüm bile yok bırak üniversite lise diploması yok 28 yaşında hiç bir hayalim de yok hayat sizin baktığınız pencereden esmiyor bana.
Sen istemiyosun yoksa ne kötü imkanları olup nerelere gelen var
araştırsan güzel kardeşim güzel imkanlar bulabilirsin
İstesemde anlamam ben kim 7 kişilik ailemde kim lise bitirmiş
yok sen kendi kendini bitirirsin dostum insanlar olarak evrenin en güçlü bireyleriyiz her şey zihinde zihnini ikna ettin mi her şeyi başarabilirsin araştırma yap elinin altında telefonun var yabancı dil öğren mesela
İyi güzel sen bitirme kendini git evlen çocuk yap hadi. ne işime yarayacak yabancı değil ömrüm boyunca yabancı ülke göremicem diyorum yabancı dil öğren diyor bana
Kardeşim bak yabancı dil sadece yurtdışında mı yarıyor sence ne evlenip çocuk yapması benim derdim kariyer şu an ülkede herkesin cvsinde yabancı dil yazmak zorunlu hale geldi
bana ne bunlardan hiç bir şeye hevesim yok diyorum
Terapi al psikologa git rica ediyorum cok iyi gelecek
10 defa gittim bir faydası yok dön dolaş evdesin. öyle antidepresan içinde aras bulut iynemli gibi hayatı yaşamayı sevmicem.
Psikiyatriye gitme psikolog terapi versin ilaclar bi * yaramıyor ilac tedavilerine karsıyım kafayı uyusturmkatan baska bisi yapmıyor terapi al sana yol göstersin en azından yasam terapistleriyle vs konus yasam kocları rica ediyorum kendin icin yap bunu kardesim her senin elinde ben güveniyorum sana lütfen
2012 yılından beri böyleyim kim yerimde bir başka ben olmakdan korkmaz kim kimliğini değiştirmekden korkmaz. Ben kendimi sevmiyorum hiç bir zamanda sevmicem teşekkür ederim. konuş konuş boş işler o da konuşunca orkun ışıtmak gibi kendini hayatı seven sosyal uzun boylu biri olmucam zaten. bizim gibi ezik fakirlerin yaşama hakkı bile yoktur. her gün sağlığım kötüye gidiyor zaten
Yanılıyorsun İster 30 yıl böyle ol Sen hayatını değiştirmeye karar verdikten sonra ve adım attıktan sonra ne kadar olduğu hiç önemli değil kendini sevmen senin elinde dünyaya gelmişsin bir amacın var bu amacını bul bu hayattaki Öyle boş boş oturup ölümü beklemek falan değil bak hayatındaki amacını bul herkesin bir dönüm noktası vardır kendi eksiklerin farkındasın bunun üstüne git mesela farkında olman çok büyük bir şey fakirmiş zenginmiş her insan eşittir ben buna katılmıyorum Fakir doğabilirsin Bu senin suçun değildir ama fakir ölmek senin suçundur
Hiç sanmıyorum lise hayatı bitmiş üniv hayatı olmamış asgari ücret çöpçü temizlikçi ha napacağımı bile bilmediğim 17 bin 402 için 30 gün kendini yoran EŞŞEK Olmuşum ha 12 yıldır bütün evde olup yemek yiyip bilgisayar oynayan yatan EŞŞEK olmuşum fark etmez.
Üstüne gittim Hayat denilen dünya ham diye yutuverdi hiç bir tarafına ayak uyduramadım bende kabul ettim tamam.
Napayım kıvanç tatlıtuğ gibi zengin mi öleyim
Kendinin en iyi versiyonuna ulaş kardeşim rica ediyorum
Kendimin en iyi versiyonu yatmak bilgisayar oynamak yemek yemek tuvalete gitmek herşeyi gündemi izlemek herkesin hayattan amacı farklı
Ben sana söyleyebileceğim her şeyi söyledim sen değişmek istemiyorsan kardeşim benim yapabileceğim bir şey yok bundan sonra
12 yıl dile kolay kimse son 12 sene böyle yaşadıkdan sonra kimse rahatını kimyasını bozmak istemez. Üstelik değişmek istesen bile ne yapabilirsin çöpçü tuvaletçi olmakdan başka para bile bir işine yaramıyor değişmek isteyince de epey şey değişiyormuş.
anlamışındır