Genellikle Admin/Mod arkadaşlara iletiyorum onlar müdahale ediyorlar sağ olsunlar :)

Genellikle Admin/Mod arkadaşlara iletiyorum onlar müdahale ediyorlar sağ olsunlar :)
Ya normalde açıklama yapmamız lazım ama bazılarına kuraları hatırlatacak şekilde yorum yapıp daha çok delirttiğim oluyur.
Zaten adam veya kadın bunun farkında ve kalkacak yorumu yardırıyor böyle olunca azcık gazını alıp bir kaç maddeden daha içeri alıyorum ajan olarak 🤣🤣
Evet ederim tabi ki de.. zaten mod olarak görevim benim.. kural dışı paylaşımları kaldırıyorum elimden geldiğince gördüğüm zaman
Teşekkür ederim reis
Ben teşekkür ederim
Görüşlerime çok fazla atlayan âvanaklar olduğu için yorumsuz yapmayı tercih ediyorum, sorularımda da milletin goruslerine atlayan âvanakları engelleyerek sonsuzluğa gönderiyorum hiç uğraşamam
Aaaaa bana benziyor 😂
IQ seviyesi düsüklerle muhatap olmaya gerek yok ndkdndj
😂😂😂
Cevap
15Cevap
Direkt alıyorum görüşü sorumda bunlarla uğraşmıyorum
Kimse çükümde değil başkan ben sorumu sorar görüşümü atar geçerim o kadar
Açılın süperim ben fhghjj ediyorum evet
Tam da beklediğim hareket haha
Evet. Sonra da, hayırdır sen niye karışıyorsun gibi tepki alıyorum niye karışmayayım benim sorum ve rahatsız oldum bu kadar basit?
Niye karışıyorsun diyeni de engelle reis haha Sonra biri gelir neden o kadar kişiyi engelledin diye sorar :P
Çok şaşırdım artık sorulara girince, kızlardan engel yediğimi fark ediyorum. Kızların yorumuna inince engellediğiniz bilmem cart curt uyarısı çıkıyor, kimseyle de ters bi işim olmadı bu aralar siteye zar zor girip yorum atıyorum zaten. Bi insan neden tanımadığı birini engeller ki 😀
Ben engellemek istemiyorum ya, hakaret edilmedikçe engel basmak benlik değil. Ters ters cevap veriyorum laf dalaşı hoşuma gidiyor
Şikayet ederim ya da mod/adminlere iletişim.
İletirim
Kendimiz silince puan kaybetmiyorlar. Adminler silince puanları gidiyor 😂
Öyle mi 😂
Tabi ya. O yüzden mod arkadaşlara yolluyorum ben 😂😂
Daha öğreneceğim çok şey var demek ki😂
Oooo meloyu tut zaten sıkılıyormuş o söylesin 😂😂
Tamam😂
Müdahale ederim. Yorumu şikayet ederim sağolsun adminler yorumu kaldırır, kaldırmakta gecikirlerse mesaj atarım sisteme o zaman yine kaldırırlar.
Evet. Görevli olmasam bunu görmek istemiyorum seçeneğini kullanırdım.
Konu benim dılımsa müdahale etmem. Kendi aralarında napıyorlarsa yapsınlar. Konu vana veya değerlerime gelirse araya girerim
Gizliyorum ve engelliyorum
Direkt kaldırsan puan kaybetmez mi, daha iyi değil mi öylesi ")
Anında engelleyerek sonsuza kadar uğurluyorum. Sadece benim değil, başkasının paylaşımlarında da kaba konuşanları engelliyorum. Tertemiz listem var🤭
Dahil olmam ama, şikayete bulunurum işler kötüye giderse. Benim sorumda öyle olduğunda yorumu silerim. Evli evine köylü köyüne olur, zatten.😄
Paylaşımlarıma henüz sözlü taciz gelmedi ama öyle bir durumda ya şikayet ederim ya da engeller silerim.
Evet ediyorum. Kimse benim sorunun altındaki her hangi bir kıza bișey diyemez jdjfjdkd
Öyle insanları görmezden gelirim. Cahille cahil olunmaz.
Bende onlara sözlü tecavüz yapıyorum odesiyoruz KZZJZNZZJSJSS
Bazen abuk sabuk yorum yapanlar oluyor engeli basıyorum uğraşmıyorum artık.
Engelliyorum genelde. Başkasına da yapılsa engelliyorum.
Direkt kaldırıyorum uğraşamam
Evet ediyorum hiç tahammülüm bile yok..
Siler ve engellerim gerekirse
Moderatör olduğum için evet :D
Moderatör olmasan da müdahale edersin sen :P Şu foton harbi diyorum harika ya.
Öyle bir şey yaşamadım ama olursa eğer müdahale ederim tabiki..
Hayır, müdahale etmem..
Hayır öyle insanları engellerim
olay yeri boş kalmamalı hemen damlarım😹
Nasıl oluyor o ki
Ben de onlara laf ediyorum
Yok genelde ergen ya da dayılar oluyo zaten
Herkes kişiliğini yansıtıyor
Ederim. Çok yaşadığım bir durumdur
Moderatör olmanın en keyifli yanı
Sinir bozucu insanları engelliyorum
Yorumu siliyorum pek uğraşamam kimseyle
Bunu görmek istemiyorum seçeneği mevcut.
Evet
Merto daha ben beğenmedim yorumu. Benim sorulara yorum atanlarla ne derdin var la hahah
😅😅
Ediyorum tabii ki
Mutlaka
Zevkle hemde kdfk
Elbette 🤭
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?