Çok değişken her gün kendime motivasyon cümleleri söyleyemiyorum maalesef. Gün oluyor çok güzel olduğumu günlerimin de güzel olacağını söylüyorum gün oluyor uyandık gene ne gerek vardı lanet bir gün diyorum 🤣
"Aynalara iyi bakın çünkü gösterdiği sadece gözleriniz. Dünyayi nasıl görüyorsanız kendinize de aynı şekilde bakarsınız."
Yalnızlık bencemde bundan bahsetmiştim. Aynalar aslında hep doğruyu gösterir. Herhangi bir ekleme, çıkarma yapmadan nasılsak onu. Yanlışlarımızla, kusurlarımızla olduğumuz gibi bizi gösterir. Ama biz sadece görmek istediğimizi görürüz, dünyaya nasık bakıyorsak öyle bir yansıma buluruz karşımızda.
Aynaya bakınca "sen isteğin her şeyi başardın, bunu da başaracaksın, kötü niyetli insanlara inat iyi olup hedeflerine ulaşacaksın diyorum."Çünkü bu hayatta iyi, pozitif, başarılı, sevilen biri gördüklerinde fesatlık, kıskançlık yönleri adeta tavan yapıyor.
"Yeter artık Kendine zaman ayır herşeyin üstesinden gelemezsin bu kadar güçlü olmak zorunda değilsin "diyorum bazen, hayat yorucu ve yıpratıcı canavar bir makina peşimizde bazen yatıp günlerce uyanmamak istiyorum böyle bir yüzyıl bir insanın başına gelebilecek en kötü şey.