Kimisi kendini yakışıklı/güzel bulur, kimisi kendine kıza, kimisi kendini takdir eder, kimisi kendini yüceltir, kimisi kendini ezikler. Sen aynaya baktığında kendine ne söylüyorsun?

Kimisi kendini yakışıklı/güzel bulur, kimisi kendine kıza, kimisi kendini takdir eder, kimisi kendini yüceltir, kimisi kendini ezikler. Sen aynaya baktığında kendine ne söylüyorsun?

Ruh halime göre değişir. Bazen "uff çok yakışıklısın" bazen "dökülüyorsun l. n bu ne hal" derim. Bazen aynadaki yansımamla hatalarımı konuşur bazen iyi yaptım dediğim şeyleri gözlerimin içine baka baka söylerim. Planlarımı da ayna karşısında yaparım bazen.
Çok tatlıyım 😅😅😅💃💃💃
Senin karayağız delikanlı da bir görse bunu keşke :P

Ruh halim ektedir
Cevap
6Cevap
Ruh halim iyiyse hem kendimi güzel görürüm, hem de iyi şeyler söylerim. Zaten ruhsal olarak iyi hissetmiyorsam aynaya bakmam.
Seni seviyorum diyorum
Genelde silmek için karşısına geçiyorum 😂
Aynayı sildiğinde kendi gerçeklerini silemezsin ama
sabahları boy aynasında çıplak bakıyorum kendime ve önümde diz çökmüş birisi olmalı şu an diyorum hep yalan yok
Eski sağlığına kavuşacaksın
O konuda ben de duacınım reisim.
allah razı olsun reis.
Allah seni yavrularına bağışlasın Reisim
Cümlemizi reis tüm hasta şafi sıfatıyla şifa versin rabbim
Farketmeden aynı soruyu sormuşum , ben diyorum ki iyi ki varsın , pes etmeden yoluna devam et
Kendimle konuşuyorum, bazen de ayna duası var, onu okuyorum. Kendimi beğeniyorum.
Maşallah diyorum
Yavrum benim be, analar ne doğuruyor
Alnımdan öpesim var 😌
Allah uzun ömür versin diyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?