Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Benim için de kötü yok.. ben sadece iyi insana iyi davranırım.. ama kötü insana da hak ettiği neyse o şekilde kötü davranıyorum.. çünkü insan herkese iyi olursa üzülüyor maalesef günün sonunda ve vefasız davranıyorlar
Bence herkesin içinde bir kötü tarafı vardır. Melek profili çizmeye gerek yok. Herşeyi doğru yapabilmek mümkün değil.
İnsan zevklerinden, tutkularından, arzularından, bencilliğinden, aşkından ve bazende tutan minimalde olsa kibir tarafından kaza yapabilir.
Kaza yaparken, bu kazaya kurban edilen kurbanlar olabilir. Herkes yüzleşir nihayetinde. Bazıları görür yüzünün bir tarafını, bazıları da gelir meleğim der burada.
Aslında içimizde kötü yok, tohum ekilmiş ama büyümüş mü yoksa olduğu halinden bir adım ötesine geçememiş mi bunu sorgulamak lazım. Tohum var ama hala ulaşamadığımı düşünüyorum. Bi bulursam büyüteceğim sonra yüzleşrm artık 😄
Oluyor bazen karanlık yönlerimi keşfediyorum, bazen içimdeki şeytanı uyandıran insanlarla karşılaşıyorum. Ama yine de iyi kalmaya çalışıyorum. Hangi taraf baskın bu önemli..
Haddini bilir o, ortaya çıkması gerekirse ben salarım onu. Gerçi çok uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyor hala yaşıyor mu ya da eski performansındamı emin değilim...
İçimdeki kötüyüm zaten. Sadece dışarıya karşı çok iyi rol yapıyorum. İnsanlar güleryüzlü, saf ve temiz kalpli olarak görüyorlar beni. Bir bilseler aslında neler yaptığımı…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ruhumda ki kötülük şimdi uyku'da tanrı uyandırmasın 😂
Ooo her gece... Herkes sustuğunda benim içimdeki doğrucu Davut kötüyü kürsüye çıkarırrr 😒
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yok yüzleşme yaşamama gerek kalmıyor sag olsun merhamet her seti engelliyor biri beni bıçaklasa ben onu bicaklayamam çünkü merhamet izin vermez o kotu kisi ortaya cikamiyot yani