Kişilik & Karakter Bırakmaya Çalıştığınız Kötü bir Alışkanlığınız Var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence ben iyi yol kat ettim sanırım tabi 1 ayı bulucak ne olduğunu söyleyemicem ama iyi gidiyorum işte eheheheheh hfjfjfjfjf Bırakmaya Çalıştığınız Kötü bir Alışkanlığınız Var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır yok sigaramı seviyorum ben bırakmam 0 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ya diyet ya spor falan kesin jsjf 0 3 Yorumla Soran 1 yıl cıkkss Yorumla Tempæst 1 yıl Sigara icmeme gün sayisi Yorumla Tempæst 1 yıl Ne ola ki djnf Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sigaradır iyi ki icmiyom geçmiş olsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl sigara değil ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şekerli besin tüketmeme Ekmek yememeAlkol içmemeKüfür etmemeYalan söylememe bunlardan biri Yorumla Soran 1 yıl yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne ozaman Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yok sigaramı seviyorum ben bırakmam
Hayır hepsi benim bebeklerim
Ya diyet ya spor falan kesin jsjf
cıkkss
Sigara icmeme gün sayisi
Ne ola ki djnf
Küfür var bıraksam daha iyi olacak
Sigaradır iyi ki icmiyom geçmiş olsun
sigara değil ya