Bir kafede ya da parkta karşılaştınız; göz göze geldiniz ya da müsaade istediniz, aranızda sadece iki kelime geçti. Yıllar sonra tesadüfen hatırlayıp 'Sen bu değil miydin?' gibi bir durum yaşarsanız ne hisseder, ne yaparsınız?

Bir kafede ya da parkta karşılaştınız; göz göze geldiniz ya da müsaade istediniz, aranızda sadece iki kelime geçti. Yıllar sonra tesadüfen hatırlayıp 'Sen bu değil miydin?' gibi bir durum yaşarsanız ne hisseder, ne yaparsınız?
Bir şey yapmam ne yapalım, sadece ondan mı müsaade istiyorum ya da sadece onunla mı göz göze geliyorum. Standart tanımadığım yabancı bir insan işte. Ona göre de tarife uygularım, tanımam.
Etkileşimin etkisi o an yüksek olmuşsa ilk gördüğüm an da tanır, bir selamı çok görmezdim..
Tabi o heyecan uzun bir süre içimden gitmezdi hatta inanmakta güçlük çekerdim..
Yaşanması zor ama yaşanıncada muhteşem hissettiren bir olay olurdu..
Fazla karışık olurdu hem de..🤭
Hiç hatırlamam ki. Benim bundan daha uzun süreli tanıdığım insanları bile yolda görüp tanımadığım oluyor. Olursa hatırlarsam merhaba nasılsınız derim usulen
Çok önemli değilse görür geçerim
Cevap
13Cevap
Ben hemen görür görmez sarılırım ve sohbet etmeye başlarım insan canlısıyim ben oyuzden onu çay içmek için alır bir yere otururum
Ben kim olduğuna göre karar veririm ya da seviyor muyum sevmiyor muyum ona bakarım ilk olarak ama duygusal olur tabi ki de
Gidip buluşurmusun 😂
Karşılaştım ve ben seni şuradan dolayı tanıyorum hacı dedim
Selam,
O da beni hatırlamışsa tebessüm eder hafif bi selam veririm.. Yeniden göz göze gelirsek yani.. Daha önce oldu bir kaç kez...
Aksi halde kendi kendime ben bunu daha önce de görmüştüm deyip gülümsüyorum..
Gülümser, hatırladığımı belli ederim. Ama hatırlama ihtimalim çok düşük. Sık sık toplu taşımada, yolda yanından geçip gittiğim insanları düşünürüm. Belki iki dakika sonra birimizin öleceğini ve bir daha hiç birbirimizi görmeyeceğimizi...
Herkes gibi davranırım bir şey hissetmem.
Eski sevgiliyse konuşmam yine herkes gibi davranırım😅
Herhangi bir yerde gördüğüm insanı yıllar sonra nasıl hatırlayayım 🤷♂️😂
Yaşanacak mistik olay;
https://youtube. com/shorts/sxfsVPqKYiA? si=FJzdvLlU4Ani-5ag
estağfurullah sadece kanım deli akıyor whshhs
😹
Sevdiğim biri ise sohbet ederim, ama sevmedigimse sahip cikmam
Mümkün değil hatırlamam kardeşim ben de o hafıza ne gezer olsa şimdi ohooooo üni de prof olurdum😅😅
Bu ne tesadüf derim ve şaşırırım. Görmeyeli bu zaman içinde neler yapmış, hayatı yolunda mı diye merak eder, sorarım.
Hiçbir şey yapmam 😂 daha dün karşılaştım jdjdj ama sebebiyse beni hatırlamıyordur diye düşünüyorum
Hatırlamam ki şu an eski yakın arkadaşlarımı bile görsem tanımam😅
Tanımadığım biri ise hiç bir şey yapmam tanıdığım biri ise selam veririm.
Hatırlamakla yetinirim. Dünya küçük karşılaşabiliriz...
Tanımamaya devam ederim
Ben sormam o sorarsa evet der geçerim
Selam verir, o anı hatırlatırım. Gülüşüp geçeriz.
Sadece tesadüf derim. Duygu hissetmem.
Hiç yaşamayacağım için kafa yoramam bro.
Evim de evim.
İki kelime konuşacak kadar bana reel hayatta yaklaşamazsın. Reelde öyle soğuk, ciddi ve egoist duruşun var ki ürperti verir insana.
duruşum*
Yaklaştırmam ki😂
Asansöre yabancı birisiyle hiç binmem. 🙄
Avm'de yürüyen merdiven kullanırım.
Hatırlamayacağıma emin olabilirsiniz.
O konusursa ben de konusurum
Unuturum ki ben yüz hafızam zayıf
Unutmuş olurum
Yabancı gibi davranırım.
Sevdiğim ise gözlerim dolar hüzünlenirim
Tövbe bismillah derum
Hafızam bazenleri güçlü belki hatırlarım 😅