Sigara içmek banyoyo gitmiştim, tavanda da şu büyük örümceklerden vardı sarkmış. kötü söz söyleyerek dışarı kendimi atmam 1 saniye sürdü sdjsdj fobi varda

Sigara içmek banyoyo gitmiştim, tavanda da şu büyük örümceklerden vardı sarkmış. kötü söz söyleyerek dışarı kendimi atmam 1 saniye sürdü sdjsdj fobi varda

Böcek fobisi bende de var orası ayrı 😂 En son değilse bile en garibini anlatayım. Olay geçen sene olmuştu. İki oturumlu bir sınava gireceğim o gün ve ikinci oturum öğleden sonra. Neyse ikinci oturumun belgesini evde unutmuşum. Sınava da babam götürecekti ve markete uğrayalım önce demişti. Bende tam o markete girdiğinde, arabadan indim ve bir market çalışanının yanına gidip yazıcı var mı diye sormuştum vs vs 😂😂😂
Böcekleri severim aslında diğerleriyle sorunum yok da örümcek bilmiyorum bende değişik tepkilere neden oluyor 😂 kelebek falan mesela ya da arı olsun elime alırım çok rahat
En son panik olduğum anı hatırlıyorum, geçen hafta parkta yürüyüş yapıyordum ve büyük bir köpeğin hızla yanıma doğru koştuğunu fark ettim. Köpeği sevimli görünce, önceleri paniğe kapılmadım, ama köpek aniden yanımda zıplamaya başlayınca panik oldum. Kafamda “Köpekler beni seviyor mu, yoksa sadece dikkat mi çekmeye çalışıyorlar?” gibi düşünceler geçmeye başladı. O an neredeyse yerden havalanacak gibi hissettim, ayaklarımı ileri geri savururken etraftaki insanların bana bakışlarını fark ettim. Neyse ki köpek sadece oyun oynamak istiyordu ve birkaç dakika içinde sakinleşti. Sonradan, panik anında köpeğin bana yaklaşma şekli beni çok güldürdü; çünkü anlaşılan o ki, köpek sadece bana “Merhaba!” demek istemiş. 😅
Uzun zamandır panik olmuuyorum. Düşündüm düşündüm yok, ben panik olmadım acaba olmuyor muyum?😂
Panik Olmamışsındır Annem 😂
Yani olmamışım demek ki😂😂
Bence de 😂😂
Annem merdivenlerden düştüğünde.
Çok geçmiş olsun abla durumu nasıl inşallah iyidir?
İyi iyi, can ya. Annemin meşhurdur merdivenden kayması, düşmesi 🙄
Anladım bende korktum bir an aman bir şey olmasın da can dikkat etsin mutlaka 🙏
Dikkat etmiyor işte haldur huldur iş yapıyor sonra böyle kazalar oluyor
İnşallah tekrarlanmaz 🙏🌸
İnşallah can 🌸
Teşekkür ederim can 🙏
Rica ederim cann 🙏🥳
Cevap
18Cevap
Lan ben de geçen gün ayağım kaydı merdivenlerden aşağı gidiyordum bacağımı badallardan birine kitledim öyle durdum
Geçmiş olsun abi dikkat etmek lazım
Diggat ederim bebekimm
Adamm
https://youtu.be/OBoBv2LaHcw?si=12hWxzHFh5lI9wAu
Örümceği görünce sen barıs sjdj
@madagaskaraslani Buna benzer bir şey dedim abi sdfsdsdf :D
Uzun zamandır panik olacağım bir şey yaşamadım
Trafikte dengesizin biriyle aynalarımız çarpışmıştı. Adrenalin salgıladım resmen. Kenarı çektim o da ileride durdu. Benim ayna ters döndü, elimle düzeltince eski haline geldi ama onunki paramparça oldu yola savruldu hep.
(O %100 suçluydu, beni 15 saniye boyunca gördükten sonra birden üstüme kırdı. Anlık farkedip manevra yaptım, zaten direksiyonu kırmasam güm diye yandan çarpacaktı.)
Banyoda sigara içilmez,
Altı üstü örümcek elektrik süpürgesi ile çekersin gider zaten,
Kötü söz değil , küfür o 😄😄
Ben içerim :D
Geçenlerde tansiyonum çok düşmüştü o zaman bi panik oldum
Geçmiş olsun
Tişikkğrler
Rica ederim 🙏
Dün bir panik oldum @Abdullah_Çatlı aşkımdan ölür diye bir korktum bir korktum anlatamam 🤣🤣🤣
Uyku tutmadı aşkın yüzünden bak hâlâ uyumadım
@Abdullah_Çatlı uyu sen 😂
Bir şey olmaz lan o örümceklerden barış. Dünyanın en zararsız hayvanı o.
Geçen gün minnak bir panik geçirdim
Geçen hafta motorun arka freni yoktu ön frenle kullanırken son anda takla atmaktan kurtuldum yakın zamanda başka olmadı.
Ben de geçende mutfakta kertenkele gördüm iri ve açık renk olanlar ruhumu teslim ederek çıktım odadan ahahhsh😵 buydu en son
odamda ve ya oturma odasında örümcek vardı. sanırım odamdaýdı ve ben çok korktum o zaman panik olmustum
Fare görmüştüm 😂çok da korkmadım da ablamın tepkisi ile korkmuştum deprem falan mi oldu diye
geçmiş olsun barış aahshhshajs hayır ben hiç panik olmuyorum ama ani bir şey karşıma falan çıkarsa beklemeden o zaman biraz şey oluyorum o kadar.
İnan hiç hatırlamıyorum ki panik sadece korkunca oluyorum. Aniden şaşırınca , endişe duyunca ama uzun zamandır yaşamadım.
Eve geldiğimde papağanımın konuşmamasından öylece neredeyse 1 saat hiç konuşmadı işte o an çok panik olmuştum
Geçen akşam dışarda biri can havliyle bağırdı korktum biraz. Kavga ediyorlarmış meğer Teksas'a döndü memleket arkadaş
Bugün, önemli bir konuda karar vermem gerektiği için
Soğukkanlı biriyim kolay kolay panik olmam. En son 6 Şubat 'ta olmuştum
Hatırlamıyorum ama sık sık paniki olduğum zamanlar olur
Dün odamda çekirge vardı.. Zıplaması kıyameti koparmama yetti..🙄
Ben panik olmam. Aşırı sakinimdir. Diğer insanları rahatsız edefek derecede
Kuzenimin çocuğunu parkta kaybettim sanıp panik olmuştum 😂
Bu sabah evi darmadağınık görüp pazar kahvaltısına misafir geleceği aklıma gelince
Misafirle güzelce ilgilen lütfen 😉 @buzzzgibikarpuzz
Gecenin köründe duvarda asılı anahtarlığın yere düşmesi ile panik oldum bir tık.
Çaydanlığın soğuk olduğunu sandım kaynarmış elim yandı ssfags şok üstüne şok noluyo lann dedim
En son evi boyuyordum ilk kez denedim beceremem diye olmuştum😄
Hiç hatırlamıyorum
Bu soru bana sorulmuş en büyük hata hayatım panik benim
Uzun zamandır olmadım aklıma gelmedi hiç
Türkiyede yaşıyorum sık sık olurum şans eseri yaşıyoruz..
Denizde derine gidince
oğlum düşüyordu koltuktan
Borcu ödememe panik oluyorum bazen.
Hatırlamıyorum
Hiçbir zaman panik olamam
Hep panik olurum huyum kurusun..
Telefon elimden düşünce
Sanırım 3 gün önce
Dün akşam şimşek çakarken panik oldum
Her zaman panik oluyorum.
Yau bende de öyle bi dert var Barış. 🤣
Hiç bir zaman.