Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
30 yaş üstü kadınlar da, 30 yaş üstü erkekler gibi gayet normal insanlar. 30 yaş üstünü elde etmekte zorlandıkları için laf atar bazı erkekler. Ne de olsa onların çoğunun zekâsı anca bir 18'liği yönetmeye yeter. 30 yaş üstü kadınlara aynı manipülasyonları yapamazlar. Kısıtlamayı kadın istemedikçe getiremezler ama 18likleri kendilerine köle yaparlar. Kısacası 30 yaş üstü kadın aklı başında, ne istediğini bilen kadındır. 18lik ise erkeğe mahkûm.
Yok be olay tamamen fiziksel çekicilik, hepsi gençliğine hasret
30 yaş üstü Kim Tae Eri gayet çekici ve güzel bir kadın. Ayrıca 30 yaş üstü hâlâ genç.
Çünkü yirmilik gösteriyor o kadın, 30 genç değil zaten 40 dan sonra çocuk doğurabilse bile down sendromu olma ihtimali yüzde onu geçiyor
30 genç değil mi 😯? Bunu avrupalılara desen gülerler 😹.
Cevap
7Cevap
Kesinlikle sıkıntılı heleki 30u geçip evlenmeyenler dostane yaklaşanlara bile ön yargılı yaklaşıyorlar selam versen aha bu bana yavsiyor mantığıyla bakıyor:) ters tepki veriyor enteresan. Az önce deneyimledim yıllardır görüşmediğim eski samimi bir arkadaşıma denk geldim aldığım tepki çok garipti:))
Elbette. O yaşa kadar evlenmemiş ve evde kalmış tipler. Psikolojik olarak sorunludur; uzak durun.
Çoğu insan sıkıntılı bu coğrafyada. Hele ki 30 yaş altı kızların çoğu çakal, lvbel C5 özentisi ergen..
Bence en iyi yaş aralığı 30-36
Hayir daha heycan verici😀😀😀
40 yaş üstü en iyisi güven bana
Ne konuda
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?