Kişilik & Karakter 40 kere de söylesem de olsa dediğiniz bir şey var mı? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sinirlenmiycem sinirlenmiycem sinirlenmiycem... otuz yedi otuz sekiz otuz dokuz.. sinirlenmiycem 🤦🏻♀️😂 Güncellemeler1 yıl -de bağlacı zehirlenmesi yaşamışım 40 kere de söylesem de olsa dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Beynim uyuşuk benim sinirlenemiyom 1 28 Yorumla Peripellonis 1 yıl Ben senin yerine de sinirlenebilirim Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Annen sinirlensin 🙄 Yorumla Peripellonis 1 yıl Bi tabak anneme bi tabak babamaydı Yoktu bi tabak daha sana n'apabilirim 😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Ya misafir gelse Yorumla Peripellonis 1 yıl Benim evin kapısında misafir kabul etmiyorum tabelası asılı ki 🤦🏻♀️ normal misafir kısmetiyle gelir bizimkiler dedikodusuyla geliyor günaha sokmasınlar diye açmıym kapıyı 😂😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Hanımefendiye bak bak 🙄 Yorumla Peripellonis 1 yıl Nemrutum n'apcan ama en azından dur şarkı atcam deyip cevapsız bırakmıyorum saygılıyım 🙄 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Ses atmam canım öyle ortaya o şakaydı ama 🙄 Yorumla Peripellonis 1 yıl Cevapsız kaldım mı kaldım 🙄 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Heyecanla bekledin sanki 😬 Yorumla Peripellonis 1 yıl Şimdi ne alakası var 🙄🙄 aaa atacak galiba dedim sadece Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Atarım bi ara sana mesaj kutunu açık tut konser veririm Yorumla Peripellonis 1 yıl Allah Allah Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Neee Yorumla Peripellonis 1 yıl Geçti geçti Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl İyi iyi geçtiyse hatırlatma o zaman Yorumla Peripellonis 1 yıl Hişşş yavaş Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kızıyorum 🙄 Yorumla Peripellonis 1 yıl Sebep cevap vermeyen sendin Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Dalgınlık olabilir unutmuş olabilirim işlerim olmuş olabilir olabilirde olabilir 🙄 Yorumla Peripellonis 1 yıl Dalgınlık Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl O zaman sorun yok 😉 Yorumla Peripellonis 1 yıl Çapkın emoji en sevmediğim yahu Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Bi kahve yapsana içek Yorumla Peripellonis 1 yıl Yapcam dur deyip cevap vermicem 🤪🤪 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Tam aradığım kız 🙄 Yorumla Peripellonis 1 yıl İntikam soğuk tüketilir bilmiyor musun 🙄🙄 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Bu havada tüketilmez çok sıcak havalar Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söylersem oluyor zaten 1 2 Yorumla Peripellonis 1 yıl Are you Mehdi? Yorumla 1by_efendi 1 yıl Yes beby Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beynim uyuşuk benim sinirlenemiyom
Ben senin yerine de sinirlenebilirim
Annen sinirlensin 🙄
Bi tabak anneme bi tabak babamaydı Yoktu bi tabak daha sana n'apabilirim 😂
Ya misafir gelse
Benim evin kapısında misafir kabul etmiyorum tabelası asılı ki 🤦🏻♀️ normal misafir kısmetiyle gelir bizimkiler dedikodusuyla geliyor günaha sokmasınlar diye açmıym kapıyı 😂😂
Hanımefendiye bak bak 🙄
Nemrutum n'apcan ama en azından dur şarkı atcam deyip cevapsız bırakmıyorum saygılıyım 🙄
Ses atmam canım öyle ortaya o şakaydı ama 🙄
Cevapsız kaldım mı kaldım 🙄
Heyecanla bekledin sanki 😬
Şimdi ne alakası var 🙄🙄 aaa atacak galiba dedim sadece
Atarım bi ara sana mesaj kutunu açık tut konser veririm
Allah Allah
Neee
Geçti geçti
İyi iyi geçtiyse hatırlatma o zaman
Hişşş yavaş
Kızıyorum 🙄
Sebep cevap vermeyen sendin
Dalgınlık olabilir unutmuş olabilirim işlerim olmuş olabilir olabilirde olabilir 🙄
Dalgınlık
O zaman sorun yok 😉
Çapkın emoji en sevmediğim yahu
Bi kahve yapsana içek
Yapcam dur deyip cevap vermicem 🤪🤪
Tam aradığım kız 🙄
İntikam soğuk tüketilir bilmiyor musun 🙄🙄
Bu havada tüketilmez çok sıcak havalar
Söylersem oluyor zaten
Are you Mehdi?
Yes beby
Var var