Hem yavaş yürüyüp hem de yolu ortalayan insanlar diyebilirim ve cahil insanların bir konu hakkında haksız olmalarına rağmen ısrarla konuyu devam ettirmesi 😅😅
Bir üzüntünden bahsedersin ve " yaa buna mı üzüldün cidden" gibi tepki verenler bir tane çarparım görürsün neye üzüldüm birde dert beğendiremiyoruz yani neye üzüleyim onu da seçin bari, sıra beklerken benim işim acele yaa diye öne geçmeye çalışanlar var sanki bizim işimiz yok biz keyif aldığımız için sıra bekliyoruz orada, her konuda fikri olanlar var birde sağlık konusursun fikri var, kültür konusursun fikri var, spor konuşuyorsun fikri var allahın cezaları herşeyi biliyorlar sinir olurum
Gerçeği gördüğü halde cahil kalmaya çalışanlar ve cahilce konuşanlar Namuslu olduğum halde bana namus ayağı yapan insanlar Beni kullanamadığı için kuyumu kazanlar Çıkarı bitince arayıp sormayanlar Her şeye karışan, burnunu sokan insanlar Her türlü saygısızlığı ve terbiyesizliği yapanlar Doğru söyleyeni yuhlayıp yanlış ve kötülük yapanı alkışlayanlar Herhangi bir siyasi partiyi tutup da bir ortamda provokatörlük yapanlar Kişisel menfaati için birilerine dalkavukluk yapanlar En zor zamanında yanında olmayan veya biriyle sorun yaşarken yanında olmayan dostçuklar
Kendini beğenmiş ve başkalarıyla dolaylı yoldan alay etmeye çalışan insanlardan nefret ederim. Akıllarınca yapmaya çalıştıklarının farkına varılmadığını ve herkesten üstün olduklarını düşünen egoist ve hafiften narsist tiplerdir...
-Küçük dağları ben yarattım havasında olan. -herkes m*lın önde gideni sanıp bir ben akıllıyım sanan -Söylediği ve yaptığı birbirini tutmayan. O kadar övünmenin kendini beğenmenin arkasını dolduramayan yani beğenicek övünücrk yanı yok övünüyor sadece.
Dediğin gibi yolu ortalayıp yavaş yürüyenler bana da ilginç geliyorlar akülü sandalyem ile giderken "bu insanlar niye bu kadar yavaş ya" diyorum çarpınca da suçlu ben 😂🤷♂️
Bir de önce kendini iyi gösterip değer kazanıp sebepsizce satan insanlar var onlara çok uyuzum
Yalancı, sadakatsiz , hiçbir b*k olmayıp egosu yüksek olan, anlayışsız , huysuz, suratsız, negatif düşünceli, yönetmeye çalışan, bencil, istediği olmayınca küsen vs vs.
Her haltı biliyormuş gibi konuşan, konuyla bağlantısı olmadığı halde yorum yapan, çevreye duyarsız davranan, her haltta siyaset yapan, cinsel doyumsuzlar gibi gibiii
Sürekli birilerinin kıyafetini, tarzını eleştiren insanlar itici geliyor. Konuşunca anlaşılıyor zaten kendi de öyle olmak istiyor ama inkardan yırtınıyor, itici.