Herbokolog diye adlandırılan her şeyi bildiğini sanan kişiler
En kıl olduğunuz insan tipi hangisi?

Her konuda bilgi sahibi olan bir insanı 'kıl' yapabilecek herhangi bir etken bulamıyorum.
Fakat her konuda fikri sahibi olan insanların itici olduğu fikrine katılıyorum.
Yine de birer 'kıl' olarak addetmemekle birlikte...
Cevap
23Cevap
Kendini bir halt sanan yüksek egolu narsistler
bir şey anlatirken her kelimeyi asiri vurgulu konusup ellerini cok fazla oynatan tipler. Aykut Oral abimiz ne derdi "oynatma ellerini oyle adamı hasta etme" derdi. Hakketen hasta ediyor beni.
Insanlarda Sevemediğim Şey Lafıma Atlamalari Ve Sözümü Kesmeleri Onların Bende Sevmediği Özellik Hayatta Sürekli Bir Yoluna Koyabilmem Ve Hep Her Şeyi Eğlenerek Yapmam Zorlarına Gidiyor
Egolu insanlar , ve herşeyi para ile satın alabileceğini düşünen insanlar , duygusuz , çevresine ve hayvanlara karşı duyarsız insanlar
Yanlış bilip konuşanlarrr vr savunanlar
Doğruyu anlatırsın ve hala aynı şeyi söylerler
Herşeyi bildiğini sanan acımasızca eleştiren ama asla eleştiriye gelemeyen her şeyin en mükemmelini isteyen ve kendini kusursuz sanan ailesinin sözünden dışarı çıkamayan arkadaşlarının sözleriyle hareket eden ve onlara karşı gösteriş yapmak tek yaşam amacı olmuş ayrıca pinti olan ve odun olan insanlara kıl oluyorum
canım saçma olur olmadık konuşmalar yapan çok bilen ama bir bok bilmeyen bencillerden
Kokos herkesin kendisine asik olduğunu sanan pick me ler
Erkekleri çirkin bir insan olarak genelleyen ve pe. s. o larada yakışıkli diyen kadınlar
Merhabalar
Herşeyi bildiğini sanan kişiler ve gösteriş yapablar
Aynısı.. Her şeyi bildiğini sanan kişiler ve karşıcins için hemcinsini aşağılayan insanlar.
Bunu en çok erkekler yaşıyor karşı cins için asaglanmayi siz tam tersini yapıyosunuz
Dayanışma içerisindesiniz erkekleri birer obje olarak görüyorsunuz
İnsan olmayan herkese kılım.
aynen bende ona uyuz oluyom bilmiyosan bilmiyorum de kimse yadırgamaz zaten
Her erkekle ilgileniyormus gibi yapan, acildiginda AMA BEN SENI ARKADAS OLARAK GORUYORUM diyen, ama egosundan baska bir seyi aslinda takmayan, herkes beni sevsin edalarinda olan, bencil, mavi boncuk dagitan cici kizlar.
Gevşek insanlara herhangi bir şekilde tahammülüm yok.
Kendine çok güvenen sürekli kendini öne çıkartan insanlardan nefret ederim..
Sadece kendini düşünen acizlere kıl oluyorum
egolu insanlar
Hayati eglenceden ibaret sananlar.
aleyna ve aleyküm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap