Kişilik & Karakter Sinirlenince böyle söylemek karşındakine küfür etmek değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeter ya dedi Güncellemeler1 yıl yeter a. yav. dedi KS düzeltmiş ya yazmış oraya Güncellemeler1 yıl delirecem bu KS niye duzeltiyor yazdığım küfürü Sinirlenince böyle söylemek karşındakine küfür etmek değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yoo değil... ana avrat saymamis ki yeter demiş... yeter cidden 0 7 Yorumla Soran 1 yıl ya ne demek daha ne diycekti Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Kız bunun neresi küfür jdjshs Yorumla Soran 1 yıl KS düzeltiyor ben oraya küfür yaziyorum Yorumla Soran 1 yıl a... m... k... dedi Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Küfür evet ama sana edilen değil Yorumla Soran 1 yıl nasıl bana edilen degil onun aciliminda ne var seninkine diyor işte Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Insanlar artik cümlenin sonuna koyulan nokta niyetine kullaniyor onu Yorumla
Blacksky_5 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ne söylesin sinirlenince 0 1 Yorumla Soran 1 yıl küfür etmesi doğru mu sence deli misin sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yoo değil... ana avrat saymamis ki yeter demiş... yeter cidden
ya ne demek daha ne diycekti
Kız bunun neresi küfür jdjshs
KS düzeltiyor ben oraya küfür yaziyorum
a... m... k... dedi
Küfür evet ama sana edilen değil
nasıl bana edilen degil onun aciliminda ne var seninkine diyor işte
Insanlar artik cümlenin sonuna koyulan nokta niyetine kullaniyor onu
Ne söylesin sinirlenince