Instagram da 100 den az takipçim var, çevremdeki insanları sahte ve ikiyüzlü buluyorum, biraz da iletişimim az tabiki , ozguvenimin düşük olmasına bağlıyorum bunh
Nasıl aşabilirim bunu
Instagram da 100 den az takipçim var, çevremdeki insanları sahte ve ikiyüzlü buluyorum, biraz da iletişimim az tabiki , ozguvenimin düşük olmasına bağlıyorum bunh
Nasıl aşabilirim bunu
kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence hepimizin hayatında böyle dönemleri oluyor. annemin ameliyat ve hastane süreci üç yıl kadar sürmüştü ve o süreç beni genç yaşımda çok yalnızlaştırıp asosyal yapmıştı ama hepsi geçti. yani insan zorlamalı biraz kendini yeni ortamlara girmek için.
Instagram'da 100 den az takipçinin olması çok normal.
Belki de dışa dönük kişilik yapılı bir insan değilsin. Hemen asosyal diye yorumlamamak gerek. Bunun testleri var, dışa dönüklük içe dönüklük ya da her ikiside olabilir bi insan. Daha çok kendinle mutlu olmayı seviyorsan öyle mutlu olacaksın bu kadar basit.
Cevap
7Cevap
arkadaş edinerek.
Kendini sev, ne kadar özel ve değerli olduğunun farkına var
Ben bi işe girdikten sonra sosyal oldum ya en azından belirli bi çevrem falan oldu çekingenliğim geçti
benim 0 takipçim vardı, dün kapattım. bence aşma, böyle devam et.
Çalışmıyorsanız iş bulun. Müşterilerle haşır neşir oldukça insanın çevresi de değişiyor.
Okuyorum
bol bol sohbet ederek
Birlikte edebiliriz
Ben 85 takipçim var
Motorluların çok olur genelde
Hmm
Bmw mi mercedes mi sence ya da audi mi
Neden değiştiriyorsun ki
Değiştirmiyorsun
Bende hiç bir şey yok idbjdbdidb ehliyetimi var ama araba sürme hevesimi kaçırdılar babamın arabasi var
😂Aynn ya otomatik araba istiyorum baklim ilerde , zaten manuel sürmek zor ama ben ilk seferde geçmiştim sınavı
😅😅
Gamsız ol
Memelerini görum
Sapık
Sapık sensin
Nedenmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?